« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
IVO SANADER:

Očekujem brzo imenovanje Vlade

Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti, u drugačijem sastavu, služiti hrvatskom narodu i hrvatskim građanima, poručio je Sanader

(Goran Mehkek, CROPIX)
Više o

Vlada

,

Ivo Sanader

,

Stjepan Mesić

,

ostavka premijera

Bivši premijer Ivo Sanader na današnjoj sjednici zahvalio je svim članovima Vlade i građanima na povjerenju te izjavio da očekuje da se procedura oko izbora nove vlade završi vrlo brzo.

"Bila mi je čast sjediti na ovom mjestu, voditi hrvatsku Vladu. Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti, u drugačijem sastavu, služiti hrvatskom narodu i hrvatskim građanima", kazao jeSanader na kraju otvorenog dijela zadnje sjednice vlade koju je do sada vodio.

Kazao je kako, nakon jučerašnjih konzultacija s predsjednikom Stjepanom Mesićem s kojim se i danas čuo, te s obzirom da nova Vlada ima većinsku potporu u Hrvatskom saboru, očekuje da će vrlo brzo biti obavljeno imenovanje nove Vlade.

"Očekujem da će to sve biti obavljeno u vrlo brzom roku, da se ne ostavi nikakav prostor za nikakve špekulacije ili prizivanje novih izbora. Za to nema potrebe. Postoji parlamentarna većina koja je dobila povjerenje građana na izborima 2007. i to povjerenje ćemo opravdati do kraja", rekao je Sanader.

Ustvrdio je da je to i stav predsjednika Mesića. "Predsjednik je, naravno, na istoj crti kao i uvijek kad smo nas dvojica razgovarali o bilo kojoj temi, a kad nismo dopustili da se razgovara preko medija", zaključio je Sanader.

Izvor: Hina

02.07.2009. 14:39:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh