« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
POZIV

Occupy Croatia protiv napada na Siriju

Cilj prosvjeda je, uz davanje podrške sirijskom narodu, upoznati i senzibilizirati obične ljude sa stradanjima i patnjom sirijskog naroda

Znate li što se zapravo zbiva u Siriji?
Znate li što se zapravo zbiva u Siriji? (Arhiva)
Više o

prosvjed

,

Sirija

,

Occupy Croatia

,

podrška Siriji

Inicijativa Za mir u Siriji i Pokret Occupy Croatia organiziraju prosvjed potpore sirijskom narodu, i protiv agresije zapadnih sila na Siriju. U prosvjednoj povorci obići ćemo Tursku ambasadu, Francusku ambasadu, Sirijski konzulat i neka druga mjesta. Cilj prosvjeda je, uz davanje podrške sirijskom narodu, upoznati i senzibilizirati obične ljude sa stradanjima i patnjom sirijskog naroda. Ujedno treba reći odlučno NE "demokratskim" okupacijama od strane "velikih" zapadnih sila na "male" interesno zanimljive zemlje. Isto tako treba reći odlučno NE izdajničkom i sluganskom ponašanju naše vlasti.

Teroristička, imperijalistička ratna mašinerija se opet pokrenula za svoju manijakalnu, neopravdanu, nezakonitu, divljačku, potencijalno opasnu po cijeli (ne)slobodni svijet agresiju na suverenu i nezavisnu državu Siriju. Još jednu agresiju, još jedan masakr u nizu, još jedan zločin protiv čovjeka i čovječanstva, i jedina je razlika u tome da oni to više niti najmanje ne skrivaju već se hvale i bahate svojim prijetnjama, kao i ostvarenjima istih.

Naša vlast je priznala sirijske pobunjenike kao legitimnu vlast, iako ta sluganska politika nije volja naroda, ali narod se u našoj zemlji za ništa ne pita (demokracija?). Naša vlast je u suradnji sa Saudijskom Arabijom (koja je to financirala) dostavila veliku količina oružja iz hrvatskih zaliha sirijskim pobunjenicima. Oružje je preko Jordana stiglo u Siriju.

Vrijeme je da se kaže NE takvoj demokraciji i imperijalizmu. 

Pozivamo sve da nam se pridruže u ovom prosvjedu!

10.09.2013. 08:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    feelin sillin
    10.09.2013. 11:09
    Vidimo se ana jedva cekam nakon mjesec dana
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh