« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
ukazanje

Oblak u obliku Isusa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

oblak u obliku Isusa

Da je slava relativna i da stiže u najčudnija vremena dokazalo se i na primjeru amaterskog snimatelja iz Sydneya. Naime, još pred godinu dana Australac je snimio oblak koji izgledom podsjeća na Isusa raširenih ruku i stavio snimku na You Tube, no tek sada je u fokusu zanimanja svjetskih medija.

Lokalnim je novinama očito ponestalo svježih vijesti pa su iz naftalina izvadili snimku i objavili na naslovnici, što je rezultiralo navalom na You Tube i prenošenjem vijesti od strane svjetskih agencija i medija.

Oblak je snimljen iz jednog sydneyskog predgrađa, a lokalni svećenik vjeruje da je moguće da se radi o Isusu, s obrazloženjem da pred 2.000 godina nije bilo fotografija pa se zapravo niti ne može znati kako je Isus točno izgledao.

S njim se nije složio adventistički pastor, koji ne vjeruje u mogućnost Isusova ukazanja na ovaj način, jer tako nešto nije spomenuto u Bibliji.

No, takvi oblaci nisu neka novost, jer je još kvalitetnija snimka napravljena na Floridi tijekom zadnje sezone uragana, a prikazuje lik koji neodoljivo podsjeća na Isusa sa sklopljenim rukama kako ga obično prikazuju crkvene slike. (metro-portal)

02.11.2008. 16:53:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh