« Film
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Objavljen natječaj za 4. Trash festival

Kamere u ruke, umak od paradajza po obitelji i frendovima i trk po Zlatnu motorku

Fotografija vijesti
Više o

Trash film festival

,

Trash natječaj

Trash festival objavio je natječaj za filmove koji će oduševiti publiku i autorima priskrbiti vječnu slavu underground scene, a bogami i kakvu Zlatnu motorku pride. Kako bi ostali dosljedni kvaliteti, Trasheri su poslali priopćenje.

Dragi filmaši,

Uperite reflektore, naoštrite glogove kolce i nauljite motorne pile! Počinje četvrta borba za Zlatnu motorku! Povampireni zombiji koji su zabili svoje očnjake u tkivo ljudske rase i koji pokušavaju ugasiti kreativnu vatru, vesele se vašem neuspjehu! Stoga dignite čela i ponosno pokažite svoje radove. Pošaljite svoje niskobudžetne filmove u kojima se razotkriva nemoral tih istih vampira, pokažite kako "dobro" uvijek pobjeđuje "zlo".

Pokažite da su nunčake jače od mitraljeza! Odabrani radovi će se prikazati na 4. Trash Film Festivalu od 10. do 12. rujna 2009. u Varaždinu, a najbolji od najboljih osvojit će Zlatne motorke. Kao i proteklih godina žiri će dodijeliti četiri motorke; za najbolji akcijski film, najbolji sf, najbolji borilački i najbolji horror. Petu Zlatnu motorku dodijelit će publika. Pratite informacije i skinite prijavnicu na  www.trash.hr  Čekamo na Vas!!!

Pošaljite nam filmove najkasnije do 01.07.2009. na adresu:

Udruga Trash
PP 13
42001 Varaždin

18.05.2009. 21:47:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh