« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Obilježena 168. godišnjica Matice hrvatske

Uz godišnjicu je stigla i prigodna rasporodaja Matičinih izdanja

Fotografija vijesti
Više o

Matica hrvatska

Uz stihove dubrovačkog akademika i književnika Luka Paljetka, Matica hrvatska svečano je u Palači Matice hrvatske obilježila 168. godišnjicu osnivanja i postojanja. U svečanom programu pod nazivom „Luko Paljetak u Matici hrvatskoj" osim autora Luka Paljetka sudjelovali su Igor Zidić, Ivana Burđelez i Tonko Maroević, a stihove su čitali dramski umjetnici Jelena Perčin i Dubravko Sidor.

Obilježavanje 168. godišnjice postojanja Matice hrvatske upotpunjeno je prigodnim glazbenim programom u kojem su nastupili skladatelj i šansonjer Darko Matičević, koji je uglazbio stihove Luka Paljetka i altistica Jelena Kordić uz glasovirsku pratnju Pavla Mašića.

Matica hrvatska pripremila je posebne pogodnosti za posjetitelje svojih knjižara. Prvih sto kupaca koji se do 20. veljače odluče na kupnju u jednoj od knjižara Matice hrvatske bit će nagrađeni poklon bonom u vrijednosti od 50 kuna, za razdoblje od 9. do 20. veljače 2010. Svaki kupac od 9. do 11. veljače uz kupnju bilo koje knjige iz Matičine knjižare dobit će na poklon CD ili besplatnu knjigu. Također, Matica hrvatska u sklopu proslave svog dana od 9. do 11. veljače svim posjetiteljima svojih knjižara daruje 10 posto popusta na sve knjige.

09.02.2010. 14:06:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh