« Seks
objavljeno prije 7 godina
STVARNO?

O Hrvatima i sigurnom seksu...

Iako su kondomi još uvijek daleko najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost

Kako Hrvati reagiraju na kondome? Loše... :)
Kako Hrvati reagiraju na kondome? Loše... :) (Shutterstock)
Više o

kondomi

,

siguran seks

,

učestalost seksa

Hrvati vole uživati u krevetu, no strast i sigurnost nisu im baš najvažniji, pokazalo je istraživanje proizvođača kondoma LELO.

Naime, za čak tri četvrtine Hrvata u istraživanju najvažnija stvar u seksu bila je ljubav, dok je strast postajala važnija kako su godine odmicale.

Kao i u istraživanjima konkurencije, Hrvati se hvale da su u krevetu aktivni daleko iznad prosjeka, preciznije, 134 puta godišnje - znači, više od dva puta tjedno.

Jednako tako, iznadprosječni smo po broju seksualnih partnera kojih imamo 7-8 u životu, no problem nastaje kad se postavi pitanje o sigurnom seksu - ogromnih 50 posto ispitanika izjavilo je da ne koristi kondome...

Znači, iako su kondomi još uvijek daleko najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost, intimnost, kontakt, ali i zato što su kondomi već desetljećima manje-više isti.

Sve je to super, ali bilo bi dobro da se više misli na sigurnost...

25.05.2017. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh