« Seks
objavljeno prije 7 godina
MA DA?

Koliko je partnera - taman?

Muškarci i žene koji su sudjelovali u vrlo zanimljivom ispitivanju nisu se složili oko jedne teme - koliko je važno uopće saznati tu brojku

Idealan broj je zanimljiv
Idealan broj je zanimljiv (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

broj partnera

Broj seksualnih partnera jedna je od onih tema koje većina ljudi u vezi želi izbjeći, pa ne čudi da je proveden velik broj istraživanja na tu temu. U priču se uključio i portal za upoznavanje rezerviran isključivo za ljude u braku, IllicitEncounters.com i ispitao niz muškaraca i žena što oni misle - koji je idealan broj bivših seksualnih partnera.

Studija je pokazala da se oba spola slažu da je 12 ljubavnika najbolji broj. Kao razlog također oba spola navela su da to pokazuje da je osoba 'seksualno otvorena i liberalna'. S druge strane ljude koji su imali manje od 10 partnera, smatraju 'suviše konzervativnima' i 'seksualno neiskusnima'.

Osobe koje su imale 19 partnera i više smatraju 'previše sebičnima', 'ljudima kojima je teško udovoljiti' i 'koji suviše brzo mijenjaju partnere'.

Međutim, muškarci i žene koji su sudjelovali u ispitivanju nisu se složili oko jedne teme - koliko je važno uopće saznati tu brojku.

Naime, samo 45 posto žena reklo je da bi htjelo znati s koliko im se bivših partner može pohvaliti dok istu stvar želi 53 posto muškaraca.

'Muškarci su malo kompetitivniji od žena. Žele da ih se percipira kao najveće i najbolje, bilo zato što iskreno žele zadovoljiti partnericu ili samo žele ugoditi egu, to je druga stvar. Žene su s druge strane sretne s uživanjem u trenutku, a prošla iskustva im nisu toliko važna', rekao je Christian Grant, glasnogovornik stranice koja je provela istraživanje

30.05.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh