« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Stvari koje mogu uništiti i najbolji seks

Što sve možemo pogrešno napraviti i upropastiti seks koji je bio na najboljem putu da postane najbolji u povijesti

Kako NE pokvariti savršenu atmosferu
Kako NE pokvariti savršenu atmosferu (Arhiva)
Više o

mobiteli

,

seks

,

razgovor

,

dobar seks

,

loš seks

Što sve možete napraviti kako biste upropastili sjajan seks? Naravno da vam tako nešto ne pada na pamet, no dovoljan ljudi napravio je neku od sljedećih gluposti i vlastitom nepažnjom večer punu strasti pretvorio u fijasko.

Naravno, na prvom su mjestu oni koji se ne mogu odvojiti od mobitela, pa im teško pada da nemaju prste na virtualnoj tipkovnici čak i kad je umjesto toga podloga za tipkanje vrelo tijelo. Ako spadate u takve, mobitel obavezno ostavite u džepu od kaputa, ma koliko vam se znojili dlanovi i hvatala vas apstinencijska kriza.

Razgovor tijekom seksa treba biti vrlo pažljiv i promišljen, jer se lako možete naći u nebranom grožđu. Krene predigra, vama riječi teku s usana, partnerica uživa no u jednom trenutku ste ispalili nešto što joj ne odgovara i umjesto da pređe na oralni seks, ona će vas raspaliti po glavi i izbaciti iz kreveta, ili sama otići uplakana. Stoga, šutnja je zlato .. osim ako vas baš izričito ne traži da nešto govorite.

Nelagoda prije seksa često se pokušava razbiti humorom, no jeste li sigurni da znate što joj je smiješno? Dovoljna je jedna glupa šala usred predigre ili seksa pa da vam to budu zadnji trenutci koje provodite s tom osobom. I opet, šutnja je zlato ...

Za kraj, jasno vam je da je higijena tražena i željena, no tu budite naročito oprezni, jer i pokoja dlaka viška na krivom mjestu može zasmetati. Ne morate se obrijati od glave do pete, ali propitajte koje su preferencije vaše partnerice po tom pitanju ...

14.02.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh