« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

NVIDIA VR Funhouse sada je dostupan za Oculus Touch

NVIDIA VR Funhouse je najnaprednija VR igra koja naglašava spoj najsuvremenije grafike i preciznog modeliranja, što pruža iskustvo virtualne realnosti u igračkim izazovima, arkadnim i društvenim igrama

VR Funhouse na sve više platformi
VR Funhouse na sve više platformi (NVIDIA)
Više o

NVIDIA VR Funhouse

Ovog tjedna na Oculus Connect 3 developer konferenciji tvrtka NVIDIA objavila je da će VR Funhouse biti dostupan za Oculus Touch. Pored toga, igračima će na raspolaganju biti i dvije dodatne razine  za VR Funhouse - Wall Walker Toss i HotShot Basketball.

NVIDIA VR Funhouse je najnaprednija VR igra koja naglašava spoj najsuvremenije grafike i preciznog modeliranja, što pruža iskustvo virtualne realnosti u igračkim izazovima, arkadnim i društvenim igrama.

Vrhunska grafika je na najbolji način ukopljena sa specijalnim efektima iz NVIDIA GamesWorks SDK među kojima su NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVDIA FleX i NVIDIA Destruction.

Interakcija između objekata je poboljšana mogućnošću upravljanja dodirom koja je zasnovana na NVIDIA VRWorks PhysX.

VR Funhouse je besplatan za preuzimanje. Više od 100.000 gamera već ga je preuzelo od službenog predstavljanja igre u srpnju, a igra je otvorena i za modding zajednicu.

Za više informacija o tvrtki NVIDIA i novitetima svratite na www.nvidia-press.com

06.10.2016. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh