« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
COOL

NVIDIA objavila nove GameWorks softverske pakete

GameWorks tehnologije pomiču granice onoga što je moguće napraviti u realnom vremenu, omogućujući tako developerima da kreiraju igre koje sadrže vrhunske specijalne efekte i simulacije

Igrice će biti još realnije i bolje
Igrice će biti još realnije i bolje (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

GameWorks

NVIDIA je danas objavila dostupnost novog NVIDIA GameWorks softverskog paketa (SDK) verzije 3.1 koji uključuje kako tri potpuno nove grafičke tehnike za sjenke i osvjetljenje, tako i dva nova beta algoritma za fizičke simulacije.

"Naša strast prema gamingu je ono što nas vodi kada je u pitanju rješavanje tehničkih problema pri simulaciji i renderiranju u realnom vremenu", izjavio je Tony Tamasi, viši potpredsjednik zadužen za sadržaj i tehnologiju u tvrtki NVIDIA.

"Naše GameWorks tehnologije pomiču granice onoga što je moguće napraviti u realnom vremenu, omogućujući tako developerima da kreiraju igre koje sadrže vrhunske specijalne efekte i simulacije".

Tri nove GameWorks tehnike za renderiranje svjetla i sjenke uključuju Volumetric Lighting, Hybrid Frustum Traced Shadows (HFTS) i Voxel Accelerated Ambient Occlusion (VXAO). A kada je u pitanju NVIDIA PhysX biblioteka par novih ekstenzija su GRB i Flow. 

17.03.2016. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh