« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

NVIDIA dolazi na Gamescom 2018 i najavljuje par velikih iznenađenja

Za one koji nisu u mogućnosti biti na licu mjesta, NVIDIA je osigurala i livestream

Kada i gdje ćete saznati kasnije...
Kada i gdje ćete saznati kasnije... (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

Gamescom 2018

Najveći gaming sajam na svijetu Gamescom 2018 se približava, a NVIDIA je najavila ozbiljno prisustvo ove godine. Zajedno sa svojim PC partnerima, tvrtka će održati GeForce Gaming Celebration događaj zakazan za 20. kolovoza.

Na eventu možete očekivati nove ekskluzivne hands-on demonstracije željno isčekivanih nadolazećih PC igara, prezentacije koje će održati najpoznatiji game developeri, kao i par spektakularnih iznenađenja!

Ovoga puta, događaj nije namijenjen samo ljudima iz industrije, već je otvoren i za gamere. Sve što je potrebno napraviti da biste bili prisutni jest da se registrirate OVOM linku, a zatim budete na licu mjesta u ponedeljak, 20. kolovoza. Vrata se otvaraju u 17:30 po lokalnom vremenu, a zabava počinje u 18:00. Kapaciteti su ograničeni pa je preporučljivo prijaviti se što prije. Za one koji nisu u mogućnosti biti na licu mjesta, NVIDIA je osigurala i livestream! 

Kada?

Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. 

18:00 - srednjeeuropsko vrijeme

Gdje?

Za sada ne otkrivamo gdje će se točno događaj odigrati, ali očekujte sve informacije kako se približavamo datumu održavanja!

31.07.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh