« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NADOGRADNJE

Novosti u WhatsAppu

Popularna aplikacija za komuniciranje WhatsApp ovih dana postaje još bolja. Od noviteta možemo očekivati brisanje/poništavanje i uređivanje već poslanih poruka, ali i praćenje lokacije kontakata

WhatsApp stalno uvodi novosti
WhatsApp stalno uvodi novosti (Arhiva)
Više o

WhatsApp

,

nadogradnja

,

nove mogućnosti

WhatsApp se stalno trudi ostati na vrhu u kategoriji messengera, a to pokušava postići uvođenjem novosti koje se sviđaju korisnicima.

Najsvježije beta izdanje za WhatsApp donosi značajku koja omogućuje aplikaciji da vidi gdje je točno korisnik i tu informaciju pruži kontaktima. Servis u vlasništvu Facebooka tu mogućnost naziva Live Location Tracking, a navodno bi trebala pomoći u organiziranju sastanaka i sličnom.

Korisnici će moći birati žele li aktivirati ovu značajku ili ne - pa čak i postaviti intervale od jedne, dvije ili pet minuta. Na taj način će se moći lakše brinuti o privatnosti, što je posebno bitno zbog toga što je Facebook već neko vrijeme na nišanu EU oko iste teme.

Korisnici će uskoro moći i poništiti već poslane poruke, izbrisati ih u potpunosti ili urediti po želji. I nije riječ tek o glasini - beta izdanje WhatsAppa za platformu iOS već sada omogućuje eksperimentiranje, ali za aktivaciju treba posjetiti izbornik s postavkama.

Poništavanje poslane poruke funkcionira samo ako je kontakt nije već vidio

04.02.2017. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh