« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
HTV

Novokmet postavio uredničku ekipu

Imena su, kao i ona od neki dan, sasvim logičan odabir, iako i dalje nije jasno zašto bi Bruno Kovačević bio urednik Sportskog programa

V.d. glavni ravnatelj postavio ostale v.d.-ove
V.d. glavni ravnatelj postavio ostale v.d.-ove (Arhiva)
Više o

HTV

,

Domagoj Novokmet

,

novi urednici

Za vršiteljicu dužnosti urednice Informativnog programa HTV-a imenovana je Sanja Mikleušević Pavić, za v.d. urednice Dramskog programa HTV-a Lada Džidić, za vršitelja dužnosti urednika Stranog programa HTV-a Krešimir Zubčić, za v. d. urednika Zabavnog programa HTV-a Velimir Đuretić te za v.d. urednika Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević.

Odluke o imenovanjima donio je danas vršitelj dužnosti Glavnog ravnatelja HRT-a Domagoj Novokmet u skladu sa svojim ovlastima određenim izmjenama i dopunama Zakona o HRT-u, a na prijedlog vršitelja dužnosti Glavnog urednika HTV-a Deana Šoše, priopćio je Odjel za odnose s javnošću HRT-a.

Na mjestu vršitelja dužnosti urednika Obrazovnog programa ostaje Mario Raguž, koji je ujedno i urednik redakcije Religijskog programa te urednica Redakcije program za kulturu Vlatka Kolarović.

Nova urednica redakcije Dječji program je Jelena Milošević, urednik redakcije Dokumentarni program je Tomislav Mršić, a urednica redakcije Znanstveni program je Marija Siriščević.


18.07.2012. 18:56:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    19.07.2012. 10:06
    ja bi milu za glavnu urednicu, komad zgleda super za 5 banki
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh