Metro-portal.hr

objavljeno 18.07.2012. 18:56:38
HTV

Novokmet postavio uredničku ekipu

Imena su, kao i ona od neki dan, sasvim logičan odabir, iako i dalje nije jasno zašto bi Bruno Kovačević bio urednik Sportskog programa

V.d. glavni ravnatelj postavio ostale v.d.-ove
V.d. glavni ravnatelj postavio ostale v.d.-ove (Arhiva)

Za vršiteljicu dužnosti urednice Informativnog programa HTV-a imenovana je Sanja Mikleušević Pavić, za v.d. urednice Dramskog programa HTV-a Lada Džidić, za vršitelja dužnosti urednika Stranog programa HTV-a Krešimir Zubčić, za v. d. urednika Zabavnog programa HTV-a Velimir Đuretić te za v.d. urednika Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević.

Odluke o imenovanjima donio je danas vršitelj dužnosti Glavnog ravnatelja HRT-a Domagoj Novokmet u skladu sa svojim ovlastima određenim izmjenama i dopunama Zakona o HRT-u, a na prijedlog vršitelja dužnosti Glavnog urednika HTV-a Deana Šoše, priopćio je Odjel za odnose s javnošću HRT-a.

Na mjestu vršitelja dužnosti urednika Obrazovnog programa ostaje Mario Raguž, koji je ujedno i urednik redakcije Religijskog programa te urednica Redakcije program za kulturu Vlatka Kolarović.

Nova urednica redakcije Dječji program je Jelena Milošević, urednik redakcije Dokumentarni program je Tomislav Mršić, a urednica redakcije Znanstveni program je Marija Siriščević.


18.07.2012. 18:56:38
http://metro-portal.hr/novokmet-postavio-urednicku-ekipu/72696/