« Film
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - 8. listopada

POGLEDAJTE TRAILER - napeti horor od ovog tjedna u Movieplexu

(movieplex.hr)
Više o

Movieplex

,

Movieplex kino filmovi

,

zagreb-info

,

Nemilosrdni gadovi

,

novo u kinima

Od 8. listopada u Movieplexu možete pogledati Put bez povratka 4 3D (Final destination 4 in 3D) Davida R. Ellisa. Redatelj koji nam se predstavio izrazito napetim filmovima „Cellular" i „Zmije u avionu" donosi nam pravi horor užitak u tri dimenzije - Bez povratka 4! Tijekom utrke automobilima, Nick (Campo) predosjeti tragediju koja bi mogla uslijediti i uspije spasiti svoj i živote svojih prijatelja. Međutim, samo nakratko... jer Smrt ima vlastite planove!

U Cinestar pak dolaze Rockerice (Bandslam). Tinejdžer Will Burton živi za glazbu. Kada njegova majka dobije novi posao u New Jerseyju, Will dolazi u novu školu gdje ubrzo doznaje da rocknroll i dalje dominira među mlađom populacijom. Ubrzo se sprijateljuje s kolegicom Sam, a na njihovo veliko iznenađenje popularna Charlotte izabrat će upravo Willa kao novog člana njezinog glazbenog benda koji će se natjecati na popularnom „Bandslamu". U cijelu priču uplest će se i Charlottein bivši dečko Ben koji pod svaku cijenu sa svojim „Bruce Springsteen wannabe" bendom Glory Dogs želi osvojiti natjecanje. Po prvi put u svom životu, Will će sudjelovati u nečem velikom i pokušati promijeniti svačije živote...

Ako još niste stigli pogledati Surogate s Bruceom Willisom, savjetujemo da to učinite. Akcijski SF triler koji je u hrvatskim kinima premijerno prikazan 1. listopada zasjeo je na vrh domaćeg box officea. U posljednjih tjedan dana film je pogledalo 5.268 gledatelja, a zaradio je 154.819 kn. Na drugom je mjestu romantična komedija Gola istina, a na trećem se još uvijek drže Nemilosrdni gadovi. Na četvrtom se mjestu našao još jedan novi film, romantična komedija Mrzim Valentinovo koja je u hrvatska kina također stigla prošli tjedan.

09.10.2009. 09:20:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh