« Film
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - od 22. srpnja 2010.

POGLEDAJTE TRAILERE: Jeste li ikad poželjeli ući u tuđe snove?

Leonardo DiCaprio glavna je zvijezda filma
Leonardo DiCaprio glavna je zvijezda filma "Početak" (Getty Images)
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

novo kina

,

film Promatrač

,

pag na dva dijela

Nakon uživanja u prošlotjednim novitetima sigurno se i dalje slažete da je odlazak u kino sigurno jedan od najboljih načina da se dobro provedete. Zašto onda taj provod ne biste reprizirali?

Početak

Christopher Nolan („Memento", „Nesanica", „Prestiž", „Batman početak", „Vitez tame") napisao je, producirao i režirao film "Početak" za koji je, nakon što je završio snimanje, izjavio da mu je bio najzahtjevniji projekt karijere. U svom novom filmskom uratku okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Caine.

DiCaprio u filmu glumi čovjeka koji posjeduje mogućnost ulaziti ljudima u snove i ugraditi im ili iz njih izbaviti potrebne informacije. Ellen Page, Tom Hardy i Joseph Gordon Levitt glume članove njegovog tima koji pokušavaju ukrasti inovativnu ideju koja bi mogla promijeniti čitav svijet... Film pogledajte u Cinetsaru ili Movieplexu od 22. srpnja.

Gru ukrao Mjesec!

U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište... Skrovište u kojem upoznajemo Grua (Rene Bitorajac) koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec. Da, Mjesec! Gru uživa u svemu što je opako pa tako sa svojim pravim arsenalom oružja koje uključuje mogućnost smanjenja zraka, zamrzavanja zraka i vozilo za zemlju i zrak - on uništava sve one koji mu se nađu na putu.

Naravno, sve to traje do trenutka dok ne susretne tri male djevojčice bez roditelja koje u njemu vide ono što nitko to sada nije mogao niti zamisliti: potencijalnog tatu. I tako će se najveći svjetski zloćko susresti sa svojim najvećim izazovom do sada: tri male djevojčice Marom, Editom i Anjom. Film "kako je Gru ukrao Mjesec" se prikazuje u Movieplexu od 22. srpnja, odnosno Cinestaru od 27. srpnja.

21.07.2010. 21:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh