« Film
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - od 15. srpnja 2010.

Vruće ljetne dane najbolje je provseti u klimatiziranim kinima uz dobe filmove. Naravno, ako niste na moru

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

novo kina

,

Mladi HNS

,

Daria Kinzer

,

Nakba

Počevši od avantura legendarne dadilje Nanny McPhee preko ponovnog okupljanja starih prijatelja do Romea i Julije, u zagrebačkim ćete kinima ovoga tjedna pronaći samo ljubav i smijeh - treba li vam išta više?

Povratak čudesne dadilje

U nastavku filma "Nanny McPhee" dvostruka dobitnica nagrade Oscar Emma Thompson vraća se ulozi čudesne dadilje koja se pojavljuje tamo gdje je najpotrebnija u ovoj predivnoj i humorističnoj bajci koja je oduševila tisuće djece širom svijeta.
U najnovijoj avanturi, Nanny McPhee dolazi pred vrata mlade majke Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) koja pokušava voditi obiteljsku farmu dok je njezin muž (Ewan McGregor) na ratištu.

Ali nakon što je došla, Nanny McPhee uskoro otkriva da Isabelina djeca vode pravi mali rat protiv svojih dvoje razmaženih rođaka koji su došli i odbijaju otići. Koristeći sve svoje najbolje metode koje uključuju leteći motocikl, kip koji oživljava i bebu slona koja se pojavljuje na najčudnijim mjestima, Nanny McPhee pokušat će kompletno kućanstvo Greenovih naučiti pet vrijednih životnih lekcija.

Okupljanje ekipe

"Starci" su komedija o petorici prijatelja i bivših suigrača (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider) koji se nakon godina razdvojenosti ponovno sastaju povodom smrti njihovog srednjoškolskog trenera košarke.

Skupa sa ženama (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) i djecom, unajme veliku kuću na jezeru kako bi zajedno proslavili Dan nezavisnosti. Nastavljajući svoje druženje nakon toliko godina, počinju shvaćati da starenje nužno ne znači i odrastanje. Film se prikazuje u Cinestaru od četvrtka, 15. srpnja.

Oh, Romeo! Ne, oh, Julija!

Mlada Amerikanka Sophie dolazi u Veronu, grad u kojem je rođena Julija - slavni lik iz još slavnijeg djela "Romeo i Julia". Sophie se uskoro pridružuje grupi dobrovoljaca koji odlučuju odgovoriti na pisma Juliji u kojima traže ljubavne savjete.

Sophiejin odgovor na pismo iz davne 1951. godine inspirira njegovu autoricu da nakon toliko godina doputuje u Italiju u potrazi za davno izgubljenom ljubavi. Taj će dolazak pokrenuti niz nevjerojatnih događaja u kojima će svatko od likova upoznati pravo značenje riječi ljubav i doživjeti trenutke o kojima nikad nisu sanjali. Film pogledajte od 15. srpnja u Cinestaru

Osim navedenog u kinima se prikazuje još nekoliko zanimljivih filmova.

14.07.2010. 14:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh