« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Novinaru Hedlu prijetio policajac

Ovih dana iz skandala u skandal

Konferencija za novinare u organizaciji Ravnateljstva policije o prijetnjama novinaru Jutarnjeg lista Dragi Hedlu
Konferencija za novinare u organizaciji Ravnateljstva policije o prijetnjama novinaru Jutarnjeg lista Dragi Hedlu (Nina Đurđević, CROPIX)
Više o

zagrebačka policija

,

Dragutin Hedl

,

prijetnje novinarima

,

policajac prijetio

Policija je razotkrila muškarca koji je SMS porukom prijetio novinaru Dragutinu Hedlu, a utvrđeno je da je riječ o zagrebačkom policajcu čiji motiv nije bio ugroziti sigurnost novinara već skrenuti na sebe pozornost zbog nezadovoljstva svojim statusnim pitanjem, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u Ravnateljstvu policije.

Novinar Hedl prijavio je kazneno djelo prijetnje 27. studenog u Osječko-baranjskoj policiji navodeći da je dobio SMS prijeteću poruku sadržaja: "Opet ti sa svojim tekstovima, čuvaj se ti i onaj Fehir, neće da to da završi tek tako, imamo da vas masakriramo, će da oboje letite u zrak".

Protiv osumnjičenog policajca Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog prijetnje je podnesena kaznena prijava te je udaljen s dužnosti i protiv njega je pokrenut stegovni postupak, rekao je na konferenciji za novinare načelnik Ureda Ravnatelja policije Krunoslav Borovec. (hina/metro-portal)

04.12.2008. 11:55:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh