« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
ISTRAGA U TIJEKU

Novinarka Dubrovačkog vjesnika osumnjičena za zlouporabu droga

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem na 33-godišnjom novinarkom Dubrovačkog vjesnika L.P. osnovano se sumnja da je počinila kaznena kriminalna djela zlouporabe opojnih droga

Droga
Droga (Shutterstock)
Više o

zlouporaba droga

,

novinarka

,

Bill Wyman

Nakon što je 6. listopada u večernjim satima u ulici dr. Ante Starčevića u Dubrovniku zatečena da upravlja vozilom pod utjecajem opojnih droga, osumnjičena novinarka Dubrovačkog vjesnika je policijskim službenicima predala jedan tzv. "piz" heroina i dvije alu folije s tragovima iste droge, navodi dubrovačko-neretvanska policija.

Također osnovano se sumnja da je početkom rujna do studenog 2009. godine prodavala sintetičke droge amfetamin i da je u studenom 2009. dala na uživanje i omogućila konzumiranje amfetamina 39-godišnjakinji iz Dubrovnika.

U sklopu kriminalističkog istraživanja prilikom pretrage stana i vozila koje koristi osumnjičena novinarka L. P., pronađena je vrećica zataljenog vrha, komad slamke i papirnata maramica, sve s vidljivim tragom praškaste tvari. Ti su predmeti oduzeti i dostavljeni na vještačenje.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom osumnjičena novinarka je 7. listopada uz kaznenu prijavu dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje je saslušana i puštena.

Zbog vožnje pod utjecajem opojnih droga podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, ističe se u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske. (hina/metro-portal)

09.10.2010. 17:21:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh