« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Novi trend – laserska epilacija

Tretmani su značajno bezbolniji nego li što su bili, a bol je usporediva s onom kod štipkanja kože, s tim da bol neće biti jednaka na svim dijelovima tijela

Oslobodite se dlačica
Oslobodite se dlačica (Poliklinika Bagatin)
Više o

laserska epilacija

,

poliklinika Bagatin

Jeste li znali da na tretmane laserske epilacije možete odlaziti i za vrijeme proljetnih i ljetnih dana? Da se od sada mogu tretirati i svjetlije dlake? I da sada tretman, primjerice bikini zove, traje maksimalno 20 minuta!

Mnogo je godina prošlo od otkrića i odobrenja lasera od strane američkog ureda za zdravstvo i prehranu. Tretmani su značajno bezbolniji nego li što su bili, a bol je usporediva s onom kod štipkanja kože, s tim da bol neće biti jednaka na svim dijelovima tijela. Na nekim dijelovima tijela će biti gotovo bezbolno, a dobra je vijest da je laser daleko ugodniji od voska! Diodni laseri koje koristimo u Poliklinici Bagatin, postali su sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman pacijentima, a rezultati su izvanredni.

Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena,  stoga  je potrebno više tretmana u slučaju crvenih i plavih dlačica u odnosu na crne dlačice. Ali dobra vijest je ta da napokon možete tretirati svoje svijetle dlačice!

Prije svake laserske epilacije klijentima se u Poliklinici Bagatin radi profesionalna analiza kože, odnosno procjenjuje se vrsta kože na Fitzpatrickovoj skali, etničko porijeklo te životni stil. Na temelju dobivenih informacija, iz ispisa analize, specijalisti preporučuju broj potrebnih tretmana te određuju jačinu samog snopa laserske svjetlosti.

Ukoliko se želite naručiti na besplatne konzultacije ili tretman slobodno kontaktirajte Polikliniku Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr

24.04.2014. 12:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh