« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Detoksikacija jetre na prirodan način

I vašoj jetri se zimi usporava funkcija zbog preopterećenja, pa time nije više sposobna istom brzinom topiti masnoće

Ako ste preopteretili jetru, evo rješenja
Ako ste preopteretili jetru, evo rješenja (Sensilab)
Više o

jetra

,

prirodni lijekovi

,

detoksikacija jetre

,

Hepafar

U hladnijim vrremenskim prilikama skloni smo jesti više slatke i masne hrane te popiti više alkohola nego obično. U hladnijim vremenima, manje se krećemo u prirodi i time gubimo dragocjeno vrijeme za vježbanje našeg organizma i topljenje masnoća.

Naša jetra postane preopterećena i gubi svoju regeneracijsku sposobnost koja utječe na to, da nakon zime završimo s kojim kilogramom viška. Pročitajte kako se u zimsko vrijeme, prirodnim putem, riješite viška kilograma.

Dva prirodna sastojka u pomoć!

Upoznajte dva prirodna sastojka koja su nam na dohvat ruke u našem okruženju, a premalo ih koristimo u svakodnevnoj prehrani.

SOJA

Soja sadrži sojine fosfolipide, masnoće, koje su sastavni dio membrana u tijelu. Ako ih imamo premalo, membrane ne djeluju pravilno i jetra postepeno gubi svoju regenerativnu funkciju.

Sojini fosfolipidi pomažu pri regeneraciji stanica, a zdrave stanice:

  • brže razgrađuju masnoće

  • sprječavaju taloženje novih

  • sojini fosfolipidi utječu na sastav žuči i sprječavaju nastanak kamenca.

ARTIČOKA

Ekstrakt artičoke je izuzetno bogat cijaninima, koji su snažan antioksidans. U našem tijelu štite stanice od oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

Ekstrakt artičoke pomaže kod zaštite stanica u tijelu:

  • štiti jetrene stanice

  • pospješuje regeneraciju

  • u kombinaciji s vitaminom E učinkovitije štiti stanice pred oksidativnim stresom.

Istopite masne naslage oko struka

Sojini izoflavoni i artičoka veoma su rijetko na našem jelovniku, pa ih je prehrani najbolje dodavati u obliku dodataka tj. kapsula koje omogućavaju da naša jetra dobije dovoljnu količinu ovih hranjivih tvari, kako bi mogla započeti regeneracijski ciklus.

I vašoj jetri se zimi usporava funkcija zbog preopterećenja, pa time nije više sposobna istom brzinom topiti masnoće. Uz smanjenu tjelovježbu potrebno je pronaći način, da se pomogne jetri u obavljanju njezine osnovne funkcije u organizmu.

Zaštitite se prirodom!

Na hrvatskom tržištu pronaći ćete nekoliko proizvoda za regeneraciju jetre. U Sensilabu su spojili ekstrakt lista artičoke i sojine fosfolipide s vitaminom E. S kapsulama Hepafar očuvati ćete zdravlje jetre i ojačati otpornost svojeg organizma, spriječiti taloženje masnih naslaga i izgubiti masne naslage u području struka.

Sensilabov Hepafar je trenutno na akciji, naručite odmah!

24.04.2014. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh