« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
GARMIN

Novi ručni GPS uređaji iz Garmina

Svestrana GPSMAP 67 Serija i eTrex SE ručni uređaji imaju duži vijek trajanja baterije, poboljšanu točnost određivanja pozicije, i globalnu komunikaciju putem inReach satelitske tehnologije

U sigurnim rukama
U sigurnim rukama (Garmin)
Više o

GPS

,

Garmin

Garmin predstavlja GPSMAP 67 Seriju i eTrex SE- najnovije dodatke svojoj impresivnoj liniji navigacijskih uređaja. Planirajte nove avanture s ovim robusnim GPS ručnim uređajima prepunim alatima kako bi se pronašao put i poboljšao vijek trajanja baterije za dulje ekspedicije. Na cijeloj ploči, nova postava sadrži multi-GNSS za bolju pokrivenost u izazovnim okruženjima. GPSMAP 67/67i poduzima korak dalje s višepojasnom podrškom koja koristi više frekvencija koje dodatno poboljšavaju točnost pozicioniranja. Uz to, GPSMAP 67i s INReach tehnologijom omogućuje korisnicima da ostanu u kontaktu s prijateljima i obitelji čak i bez mobilne usluge. A ako je potrebno, pokrenu interaktivni SOS u Garmin centru 24/7.

Istražujte samouvjereno s vrhunskim GPSMAP 67 i 67i

Potpuno nova GPSMAP 67 serija uključuje par ručnih uređaja s gumbima koji su napravljeni da mogu izdržati bilo koju avanturu s 3" zaslonom u boji koji je čitljiv na sunčevoj svjetlosti. Oboje se pokreće unutarnjim litij-ionskim baterijama dužeg vijeka trajanja, do 180 sati u standardnom načinu rada i do 840 sati u ekspedicijskom načinu.

Oba modela omogućuju korisnicima pristup unaprijed učitanoj karti TopoActive Europe i mapiranju, pregled satelitske slike i navigaciju s višepojasnom GNSS podrškom i senzorima za istraživanje. Također sadrže troosni kompas i barometrijski visinometar kako bi korisnici mogli vidjeti svoju visinu i tlak zraka prilikom istraživanja na nadmorskoj visini.

Koristeći INReach tehnologiju, GPSMAP 67i omogućuje dvosmjerno slanje poruka i praćenje lokacije putem 100% globalne satelitske mreže Iridium. Korisnici mogu pokrenuti interaktivni SOS za Garmin Response, 24/7 profesionalni centar za koordinaciju za hitne slučajeve. Centar može komunicirati s korisnikom kako bi obavijestio odgovarajuću organizaciju za pretraživanje i spašavanje. Garmin Response pružit će ažuriranja o statusu odgovora. Garmin tim za spašavanje će i dalje pratiti incident dok se isti ne riješi. Za više informacija o prednostima pretplate na INReach, posjetite: garmin.com/inreach.

Uživajte na otvorenom duže uz eTrex SE

Etrex SE je najnovija iteracija u najdugovječnijoj liniji izdržljivih, jednostavnih Garmin ručnih uređaja. Ova ručna opcija GPS-a na početnoj razini daje avanturistima do 168 sati u standardnom načinu rada i do 1800 sati u ekspedicijskom načinu s dvije AA baterije (prodaje se zasebno). Također sadrži jednostavan za čitanje, 2,2 "zaslon visokog kontrasta, koji omogućava istraživačima da pregledaju putne točke, prate svoju lokaciju i kreću se u svojoj stazi, čak i na jakom sunčevom svjetlu.

Čvrsti ručni uređaji građeni su dovoljno čvrsto za obradu vanjskih elemenata, otporni sun a vodu IPX7 kako bi izdržali olujno vrijeme. Korisnici također mogu ucrtati put ugrađenim digitalnim kompasom koji pruža točan pravac čak i kad je u položaju stacionara.

Planirajte ekspedicije

Kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom, sva tri uređaja mogu koristiti aplikaciju Garmin Explore kako bi planirali sljedeću avanturu na otvorenom i pristupili aktivnim vremenskim izvještajima za ažurne prognoze, plus Geocaching Live za mobilna ažuriranja i sinkronizaciju. Čak i kada je izvan mreže, aplikacija omogućuje korisnicima da učitaju rute i putne točke na svoj ručni uređaj sa ili bez Wi-Fi ili mobilne usluge.

Dostupan sada, GPSMAP 67 ima predloženu maloprodajnu cijenu od 549,99 €, a GPSMAP 67i koji može biti u INreach-u ima predloženu maloprodajnu cijenu od 649,99 €. Etrex SE ima predloženu maloprodajnu cijenu od 179,99 €.

14.03.2023. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh