« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
TI

Novi plesni singl Marija Huljeva

Pjevač kojeg odlikuju jedinstvena boja glasa, fenomenalan osjećaj improvizacije od samih početaka svoje glazbene karijere imao svoju viziju glazbe koju želi stvarati

Mario Huljev
Mario Huljev (Arhiva)
Više o

Menart

,

singl

,

Mario Huljev

,

Ti

Nakon izvrsnih plesnih singlova "Pada Noć", "Potpuno Sam" i "Hajde Pusti Brige Sve" koja se na  top listi Hrvatskog radija zadržala punih 11 tjedana, Mario Huljev u pjesmi „TI"  donosi pravu groovy atmosferu koja će vas rasplesati gdje god se nalazili!

Pjesma „TI" vas poziva na gibanje i uživanje u posljednjim danima ljeta, a napisali su ju Silvio Pasarić i Mario Huljev dok je za aranžman i produkciju ponovo bio odgovoran Mark Silver.

Pjesma će se naći na albumu „Igra pod suncem" koji u izdanju Menarta i Sipa Musica izlazi ove jeseni.

Mario Huljev, pjevač kojeg odlikuju jedinstvena boja glasa, fenomenalan osjećaj improvizacije i  15-godišnje glazbeno iskustvo već je od samih početaka svoje glazbene karijere imao svoju viziju glazbe koju želi stvarati, te je stekao titulu jednog od najboljih muških vokala.

Visoku razinu produkcije pjesme uskoro će nadopuniti jednako kvalitetan video, za koji je ovaj put zadužena ekipa iz All4YOU Production, a kakvim videom će nas počastiti, trebali bi vidjeti uskoro.


28.08.2012. 17:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh