« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
JOŠ MALO

Dočekali smo RHCP

RHCP kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu

RHCP na vratima ...
RHCP na vratima ... (AdriaEntertainment)
Više o

koncert

,

Red Hot Chili Peppers

,

zagrebački hipodrom

,

RHCP

Još nas samo malo vremena dijeli od najiščekivanijeg koncertnog događaja u 2012. godini. Odbrojavaju se sati do trenutka kada će Red Hot Chili Peppers zasvirat na zagrebačkom Hipodromu ispred više od 35 000 ljudi!

RHCP su u Zagreb stigli s 25 kamiona opreme. Svirat će na 36 metara širokoj i  20 metara visokoj pozornici. Uz pozornicu će biti nekoliko velikih video ekrana na kojima će publika moći pratiti detalje nastupa sa svakog dijela Hipodroma.

Prostor u backstageu iznosi 400 m2, a uz to je dodan šator veličine 300 m2. Fanovi koji su kupili ulaznice za HOT PIT na Hipodrom mogu ući već od 16 sati. Od 16:30 su otvoreni ulazi za sve posjetitelje.

Prva predgrupa, AS ABLE AS KANE (AAAK) zasvirat će u 19 sati. U 20 sati na pozornicu će se popeti 2 CELLOS - domaći dečki koji su osvojili svijet te će svojim virtuoznim sviranjem zagrijati publiku. RED HOT CHILI PEPPERS počinju u 21:30! Članovi benda vesele se nastupu. Očekuje se ludo dobra atmosfera kakvu samo oni mogu prirediti.

Na dan koncerta očekuje nas prekrasno vrijeme, neće biti potrebne kabanice (iako je i to, na koncertu metallice, imalo svojih draži). 
Na Hipodromu je osigurana dovoljna količina hrane, vode, piva i svega što je potrebno da ovaj veliki ljetni spektakl pretvori u nezaboravan doživljaj.

Najbrži fanovi svoje ulaznice kupili su odavno. HOT PIT je rasprodan! Količina ulaznica na tribinama je ograničena - u prodaji je još samo 50 ulaznica za sjedenje!

Ulaznice za travnjak /stajanje još su u prodaji, a mogu se kupiti na a svim PETROL benzinskim postajama, na svim EVENTIM prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr  (na navedenoj adresi nalazi se i popis svih prodajnih mjesta).

Na dan koncerta, od 9 sati pa do početka koncerta (ili do rasprodaje ulaznica) na Hipodromu će raditi Eventimova blagajna na kojoj će se prodavati ulaznice isključivo za RHCP koncert

Iako je planirano da se na Hipodromu okupi 25.000 ljubitelja RHCP, bend je već po drugi put, zbog pritiska fanova, povećao kapacitet koji sada sada iznosi 37.000 mjesta. U prodaji se nalazi još oko 3500 ulaznica.

Stajanje: 350kn

Hot pit: 450kn  - RASPRODANO!

Sjedenje: 550kn  - KOLIČINA OGRANIČENA!

Još stignete osigurati Vaše mjesto na Hipodromu!

Posjetiteljima koncerta predlaže se da dođu taxijem ili javnim gradskim prijevozom.

ZET se pobrinuo da posjetitelji koncerta mogu lakše doći do mjesta održavanja. Posjetitelji će moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu, 29. kolovoza, pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

 Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima koncerta Red Hot Chili Peppersa odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza 2012., isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag. Da bi ostvarili popust, putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert. Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije.

Nakon svih sjajnih izvođača, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS.

RHCP kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Također, članovi benda poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe!

28.08.2012. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh