« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PREDSTAVLJAMO

Novi Philipsovi E-Line monitori

Najnovije E-Line prinove nastavljaju tradiciju pametnog dizajna na osnovu kojeg je ova linija monitora doživjela veliki uspjeh tijekom godina

Philips E-line monitori
Philips E-line monitori (MMD)
Više o

monitori

,

MMD

,

Philips E-line

Vodeći računa o inovativnom dizajnu, MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje osvježenu liniju monitora. Uz 23-inčnu verziju i AH-IPS panel tehnologiju kao i 24-inčne i 27-inčne verzije s PLS LED panel tehnologijom, sva tri od najnovijih E-Line monitora pružaju živopisne, iznimno vjerne boje i širok kut gledanja u dizajnu koji je nadahnut elegancijom kojom će osvježiti svaki dom ili ured.

Dizajn bez premca

Najnovije E-Line prinove nastavljaju tradiciju pametnog dizajna na osnovu kojeg je ova linija monitora doživjela veliki uspjeh tijekom godina. Dostupni u sjajnoj, bijeloj boji na tankom, elegantnom metalnom postolju, 24 i 27-inčni modeli dizanirani su uklopiti se u svaki interijer. Nesmetano iskustvo gledanja omogućuje 23-inčni monitor u sjajnoj, crnoj boji sa širokom slikom koja se proteže od ruba do ruba i uskim okvirom koji garantira besprijekorni izgled. Za dodatnu eleganciju, prednji dio svakog monitora ne sadrži tipke na dodir nego imaju diskretno postavljenu EasySelect tipku na stražnjoj strani monitora koja omogućava brzi pristup izborniku na zaslonu.

Na nove E-Line monitore osvrnuo se, Artem Khomenko, Product Manager Philips monitora u EMEA, "Kada korisnici izabiru monitor za svoj životni prostor, izgled je zaista važan. Bez obzira koliko je napredna tehnologija, vizualni dojam monitora mora ići u korak s uređenjem prostora. To podrazumijeva pametne, svježe linije, a ne suvišne kabele. Sa svojim čistim izgledom i sjajnom obradom, ovi monitori čine idealan spoj elegancije i fantastičnog iskustva gledanja."

Vrhunska kvaliteta slike

Monitori od 24 i 27 inča dolaze s PLS LED, a 23-inčni model s AH-IPS panel tehnologijom. Obje tehnologije osiguravaju briljantno iskustvo gledanja, izuzetno širok kut gledanja od 178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta. Za razliku od standardnih zaslona, PLS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku. Dva Philipsova monitora s PLS tehnologijom prikazuju 82 posto spektra boja NTSC, za razliku od 72 posto u odnosu na standardne monitore, što znači da može prikazati širi raspon boja za živopisnije slike. Sva tri monitora dolaze i s Full HD zaslonom formata 16:9 i rezolucijom od 1920 x 1080 čime omogućuju kontrast i oštre slike bogate pojedinostima. Tu je i Philipsova Flicker-free tehnologija koja smanjuje treperenje slike i omogućuje ugodnije gledanje tijekom sati provedenih ispred ekrana.

S ciljem poboljšanja kvalitete slike, monitori posjeduju Philips Smart tehnologiju s naprednim karakteristikama: SmartContrast analizira sadržaj zaslona i automatski prilagođava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta te postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa. Korisnici također mogu uključiti ekonomični način rada koji osigurava odgovarajući prikaz svakodnevnih uredskih aplikacija i manju potrošnju energije. SmartImage Lite također analizira sadržaj zaslona i dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slike za vrhunski prikaz - sve u stvarnom vremenu, pritiskom jedne tipke.

Povezanost s pametnim telefonima

Fotografiranje slika i snimanja videozapisa na pametnim telefonima sve češća je pojava među korisnicima. Ipak reprodukcija na manjem ekranu smanjuje užitak gledanja. S novim E-Line monitorima, korisnici mogu spojiti svoj mobilni telefon ili druge MHL-kompatibilne uređaje putem dodatnog MHL kabla i gledati HD videozapise kako oživljavaju na velikom ekranu. Mobilni uređaji također se mogu istovremeno puniti pri čemu se osigurava neograničeno gledanje omiljenih sadržaja.

Novi Philipsovi monitori bit će dostupni početkom studenoga po cijeni od:

237E7QDSB - 1.519 Kn (PDV uključen)

246E7QDSW - 1.599 Kn (PDV uključen)

276E7QDSW - 2.209 Kn (PDV uključen)

Više informacija o Philips monitorima na internetskoj stranici www.philips.com/monitors

17.10.2015. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh