« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
WOW!

Novi Philips monitor - najveći 4K zakrivljeni monitor na tržištu

Ovaj novi monitor je najveći 4K zakrivljeni monitor trenutno na tržištu, a uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućuje širi spektar boja za što živopisnije slike.

Monitor koji vam definitivno treba
Monitor koji vam definitivno treba (Arhiva)
Više o

Philips monitor

,

4K monitori

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitors-a predstavlja BDM4037UW - 40-inčni Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD monitor s MultiView opcijom. Ovaj novi monitor je najveći 4K zakrivljeni monitor trenutno na tržištu, a uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućuje širi spektar boja za što živopisnije slike.

Čista i raznobojna slika

BDM4037UW ima visoku učinkovitost panela kako bi omogućio slike UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) rezolucije. Povrh toga, novi Philips monitor koristi naprednu VA tehnologiju što rezultira visokim statičkim omjerom kontrasta za još živopisnije i svijetle slike. Zahvaljujući svojoj optimiziranoj tehnologiji za upravljanje pikselima, ovaj monitor ima ekstra široke kuteve gledanja od 178 stupnjeva.

Podržavajući širi spektar boja (85 posto od NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto), Ultra Wide Color tehnologija proširuje raspon boja koje korisnici percipiraju i tako prikazuje još vjernije slike. Za razliku od poboljšanja koja rade mijenjanjem postavki softvera kako bi podesili tonove boja, Ultra Wide Color tehnologija radi kroz poboljšanje hardvera.

Lakoća obavljanja zadataka

Artem Khomenko, Product Manager za Philips monitors Europe u MMD-u je ovom prilikom izjavio: "Naša misija je pružiti napredno iskustvo korištenja monitora našim korisnicima. Kombinirajući 4K i Ultra Wide Color tehnologiju u zakrivljenom monitoru, ovaj novi Philips monitor omogućuje korisnicima fantastičnu jasnoću slike u kombinaciji s ogromnim prostorom na ekranu za multitasking."

 

MultiView opcija

MultiView omogućuje korisnicima da istovremeno imaju otvorena četiri različita sadržaja na ekranu i to svaki u Full HD rezoluciji. Sadržaj može biti raspoređen na dva načina:

1) Picture-by-Picture način rada kada se ekran dijeli na nekoliko dijelova, koristan u kontrolnim centrima ili za upotrebu više uređaja istovremeno kako bi suradnja bila učinkovitija i lakša; 2) Picture-in-Picture način za praćenje naslovnice nekog programa u manjem prozoru dok korisnik radi na ostatku ekrana.

Kako bi se spriječilo titranje ekrana koje uzrokuje umor očiju, koje neki korisnici mogu osjetiti zbog LED pozadinskog osvjetljenja ekrana, monitor je opremljen Philips Flicker-free tehnologijom.

Kada se sve ove značajke novog monitora uzmu u obzir, bilo za profesionalne korisnike koji zahtijevaju detaljne slike za CAD aplikacije ili aplikacije za 3D grafike, bilo za korisnike koji rade na velikim tablicama, ovaj monitor omogućuje da slike i grafike ožive.

Novi Philips BDM4037UW monitor već je dostupan u najvećim trgovinama elektroničke opreme po maloprodajnoj cijeni od:

Philips BDM4037UW - 5.649 kn (bez PDV-a)

12.01.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh