« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

Novi Philips 4K LCD monitor s UltraClear rezolucijom i UltraColor tehnologijom

Ovaj novi Philips monitor napravljen je tako što se unaprijed mislilo na sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD inžinjeri i financijski eksperti

Philips monitor za profesionalce
Philips monitor za profesionalce (Philips)
Više o

Philips monitor

,

UltraClear 4K

,

328P6VJEB

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja novi monitor koji kombinira UltraClear 4K rezoluciju s UltraColor ekstra širokom skalom boja i naprednom VA tehnologijom za visoko izraženi kontrast. Ovaj ekspanzivan 31.5-inčni 328P6VJEB monitor omogućuje korisnicima dovoljno prostora kako bi proširili i uživali u živopisnoj i detaljnoj slici reproduciranoj u Ultra High Definition rezoluciji. S raznovrsnom mogućnošću povezivanja i MHL podrškom, monitor je dizajniran za najjednostavnije povezivanje i uživanje u prikazanom sadržaju.

Proizveden za najprecizniju reprodukciju

Ovaj novi Philips monitor napravljen je tako što se unaprijed mislilo na sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD inžinjeri i financijski eksperti.", rekao je Artem Khomenko, Product Manager za Philips monitors Europe u MMD-u. „Za ove korisnike točna i živopisna reprodukcija finih detalja je ključna kako bi mogli biti produktivni i učinkoviti na radnom mjestu. Kombinacija napredne tehnologije boja i rezolucije čini ovaj monitor idealnim za profesionalne korisnike koji traže još točnije boje i rezoluciju i to po vrlo pristupačnoj cijeni."

Uz UltraColor tehnologiju, prikaz boja je još točniji i sjajniji. Podržavajući širi spektar boja (95 posto od NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto), UltraColor stvara prirodnije zelene, živopisne crvene i dublje plave boje tako što proširuje rang boja koje korisnici mogu vidjeti na ekranu. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, Ultracolor tehnologija djeluje kroz stvarnu kemiju u panelu koju omogućavaju inovativno dizajnirane prilagodbe uzoraka boja. Tako omogućuje da boje na ekranu budu što sličnije prirodnim i stvarnim bojama.

U ovom novom 31.5-inčnom monitoru, UltraColor tehnologija je kombinirana s jasnočnom i detaljima UltraClear 4K rezolucije. S 3840 x 2160 piksela, UltraClear 4K donosi više nego dovoljno detalja za zahtjevne CAD aplikacije, 3D grafike ili kompleksne financijske tablice.

Nadopunjujući svoje boje i rezoluciju, monitor ima ugrađenu i VA tehnologiju, Advance Multi-Domain Vertical alignment tehnologiju koja omogućuje bolji prikaz i širi kut gledanja uz veći kontrast za još živopisije i svijetlije slike.

Dizajniran za profesionalce od profesionalaca

Kako bi se povezali s mnoštvom izvora podataka koje grafički profesionalci i dizajneri uobičajeno koriste u svojem poslu, monitor ima značajku SmartConnect za 4K, najnoviju naprednu značajku za povezivanje koja omogućuje korisnicima da prenesu video i audio sadržaje visoke rezolucije i da pritom uživaju u full 4K rezoluciji od 60 Hz. Monitor ima i USB 3.0 sa super brzom brzinom prijenosa od 5 Gb po sekundi. Uz to monitor ima i MHL opciju povezivanja koja omogućuje prijenos mobilnih sadržaja na velikom ekranu uz odlične boje i rezoluciju.

Zajedno s odličnim mogućnostima povezivanja, monitor je dizajniran s nizom značajki koje doprinose praktičnosti, npr. Philis Flicker-free tehnologija za smanjenje titranja ekana te SmartErgo baza koja omogućuje naginjanje i zakretanje monitora na željenu poziciju. Ove značajke omogućuju korisnicima maksimalnu udobnost pri dužem radu na računalu.

Novi Philips 328P6VJEB monitor bit će dostupan krajem listopada po maloprodajnoj cijeni od:

Philips 328P6VJEB - 5.299 kn (bez PDV-a)

02.11.2016. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh