« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
SJAJNO!

Novi NVIDIA FCAT VR alat za testiranje perfomansi dostupan do danas

Najbolji grafički procesori su sada ne samo brzi već i rade tečno, omogućavajući gejmerima da uživaju u jednom fenomenalnom iskustvu

Sjajan alat za testiranje igara
Sjajan alat za testiranje igara (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

gaming

,

FCAT

NVIDIA je još 2013. unaprjedila testiranje perfomansi GPU-ova FCAT-om, besplatnim alatom koji je omogućio svima koji se bave testiranjem hardvera da testiraju ne samo FPS vrijednosti već i kvalitetu gameplaya na svim grafičkim karticama.

Alat je mjerio mikro podrhtavanja, izgubljene frameove, pogrešan pacing i još puno toga. Zahvaljujući tome, najbolji grafički procesori su sada ne samo brzi već i rade tečno, omogućavajući gejmerima da uživaju u jednom fenomenalnom iskustvu. 

Danas, i opet potpuno besplatno, predstavljamo FCAT VR, omogućavajući tako svima koji testiraju hardver, proizvođačima i entuzijastima, da pouzdano testiraju perfomanse VR igara u kojima je izuzetno važno imati visoke perfomanse i protočnost gameplaya.

Do jučer, VR testiranje oslanjalo se na opće alate, sintetičke testove i rješenja koja su i dalje poluproizvod i ne daju pravu sliku perfomansi grafičkih kartica u VR igrama. Uz pomoć FCAT VR alata vučemo podatke o perfomansama iz samog drivera, ETW-a, izravno iz Oculus Rift-a i SteamVR-a za Vive kako bi generirali precizne podatke za svaki GPU. 

Koristeći ove podatke FCAT VR korisnici mogu kreirati tabele i analizirati da li je bilo izgubljenih frameova, podrhtavanja, interpolacije i još mnogo toga. 

FCAT VR je dostupan za preuzimanje od danas na GeForce.com

Više informacija možete naći na: http://www.geforce.com/whats-new/guides/fcat-vr-download-and-how-to-guide

16.03.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh