« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
NOVOSTI

Novi LG Lifestyle televizori

Idealni suputnici za današnji način života koji je usmjeren na provođenja više vremena doma te donose brojne korisne značajke

LG Lifestyle televizori
LG Lifestyle televizori (LG)

LG Electronics predstavit će svoju originalnu liniju Lifestyle televizora na sajmu CES 2022 koja je razvijena za potrebe današnjeg načina života koji podrazumijeva da sve više vremena provodimo kod kuće. LG-evi Lifestyle televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim. Osim toga, nude maksimalnu svestranost, elegantnu integraciju u prostor i prikladnije načine za obavljanje raznih aktivnosti.

Tu revolucionarnu liniju predvode LG Objet TV (model 65Art90) i LG StanbyME (model 27Art10), dvije inovacije koje izbjegavaju konvencionalni dizajn displeja kako bi pružile novu vrijednost i korisničko iskustvo. Sa svojim neviđenim mogućnostima oblika i funkcionalnošću, ti su proizvodi savršena rješenja za današnje višenamjenske domove u kojima su rad, učenje, zabava i opuštanje dio svakodnevice.

LG Objet TV podsjeća na platno i neprimjetno se uklapa u svaku prostoriju svojim minimalističkim stilom i suptilnim korištenjem neutralnih boja donoseći trenutnu sofisticiranost i vizualni sklad u svaki interijer. LG Objet TV prilagođava se različitim potrebama korisnika jednostavnim pritiskom tipke na LG-evom daljinskom upravljaču kojim se tkanina može podići ili spustiti, u skladu sa željama korisnika. Tkaninu je tako moguće spustiti kako bi se otkrio cijeli zaslon za maksimalno iskustvo gledanja ili podići kako bi se djelomično pokrio displej i prikazao samo odabrani izbor funkcija.U načinu rada Full View, OLED evo panel od 65 inča kod LG Objet TV-a i napredni procesor nude zadivljujuće iskustvo gledanja čime sadržaj bilo kojeg žanra oživljava sa živopisnim, preciznim bojama i iznimnim kontrastom. Uz vrhunsku kvalitetu slike, premium TV može se pohvaliti 4,2-kanalnim zvučnim sustavom od 80 W koji pruža iskustvo zvuka kao u kinu. Kad je postavljen na Line View, televizor može pomoći korisnicima u organizaciji jer prikazuje datum i vrijeme, transformirati se u prikladan audio player u postavci Music ili prikazati kolekciju ekskluzivnih slika ili onih s temom prirode u načinu rada Gallery.1

Izmjenjivi pokrov od tkanine, koji LG Objet TV izdvaja od svih drugih televizora trenutno na tržištu, proizvod je danskog tekstilnog inovatora Kvadrat. Tri dostupne boje - Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood i Kvadrat Green - pomno su odabrane jer se slažu sa širokom paletom boja i stapaju s raznim interijerima.

Instalacija Objet TV-a jednostavna je kao i sam dizajn. Vitak, ali čvrst, televizor je dizajniran za postavljanje uza zid pod blagim kutom do 5 stupnjeva, baš kao što se umjetnička djela prikazuju u modernoj galeriji. Kabelski okvir televizora olakšava spajanje vanjskih uređaja kao što su kabelski set-top box ili igraća konzola, a da pritom zadrži čiste, suvremene linije. Televizor se može čak postaviti u ravnini sa zidom za maksimalnu integraciju s prostorom.2

Druga inovacija u novoj liniji LG Lifestyle TV-a, LG StanbyME, idealan je za današnje navike gledanja televizije. Jedinstveni zabavni centar zapravo je bežični TV zaslon s ugrađenom baterijom koja je pričvršćena na pomično postolje sa skrivenim kotačima i omogućava tri sata gledanja prije punjenja. LG StanbyME lako se može premještati iz sobe u sobu za brojne mogućnosti gledanja sadržaja. Njegov 27-inčni displej idealne je veličine ne samo za filmove, TV emisije i streaming video sadržaja, već i za videokonferencije s obitelji i suradnicima te sudjelovanje na online predavanjima.

LG StanbyME svojim ergonomskim dizajnom nudi nenadmašnu praktičnost i udobnost gledanja. Zaslon se može zakretati, naginjati i rotirati dok je u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji. Visina se može podesiti, omogućavajući gledatelju da prilagodi položaj, osiguravajući optimalnu udobnost prilikom ležanja u krevetu ili spremanja obroka u kuhinji. Streaming sadržaja na LG StanbyME TV-u jednostavan je zahvaljujući Mobile Screen Mirroringu koji odlično radi s najnovijim pametnim telefonima s operacijskim sustavima Android i iOS i NFC-om. Postolje koje se može ukloniti omogućava gledatelju da postavi telefon na LG StanbyME TV kako bi dobio brzo i sigurno rješenje za videopozive, online predavanja i streaming sadržaja. Korisnici također mogu spojiti svoja prijenosna ili stolna računala na StanbyME putem žičane (USB, HDMI) ili bežične veze.

Intuitivne opcije upravljanja, uključujući prepoznavanje dodira i gesta, daju još veće mogućnosti korištenja LG StanbyME TV-a. Korisničko sučelje dizajnirano posebno za ovaj proizvod razlikuje se od svih drugih i prilagođeno je osobnom iskustvu gledanja. LG StanbyME ima jednostavan, moderan dizajn koji nadopunjuje razne dekore. Sa stražnjim poklopcem obloženim teksturiranom tkaninom i završnom obradom u ekskluzivnoj boji Pure Beige, televizor unosi toplinu i prirodan osjećaj u svaki prostor. Kad se ne koristi kao TV, LG StanbyME može pomoći u poboljšanju raspoloženja prikazivanjem prekrasnih umjetničkih djela, fotografija ili kalendara sa satom.

Budite među prvima koji će vidjeti ove LG-eve Lifestyle televizore na sajmu CES 2022 i posjetite www.LG.com/CES2022 4. siječnja u 8:00 sati (PST).

22.12.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh