« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
BEZ DLAKE NA ...

Novi hit u depiliranju: skidaj se do kraja

Kad bismo trebale izdvojiti stvar koja nas najviše nervira na našem tijelu dlake bi bile na vrlo visokom mjestu.

Više o

depilacija

,

ljepota

,

brazilska depilacija

,

Showgirl depilacija

,

žene i ljepota

Depilacija postaje najisplativiji posao današnjice. Ne samo da je  sve više žena i muškaraca koji se depiliraju, nego se i sve više područja depilira.

Svake godine potroši se više od 40 milijuna dolara na proizvode za skidanje i smanjenje rasta dlaka. U 5 godina posao se u britanskim salonima udesetostručio!

Čini se kako je brazilska depilacija (bikini područje), a zatim i skidanje svega s tog područja bio samo početak u devedesetima za sve ono što se danas depilira.

Kako žene nikada neće prestati tražiti savršenu ljepotu, ali i patnju koju ta potraga donosi, ove godine novi hit depiliranja je takozvana Showgirl depilacija ilitiga skidaj-se-do-kraja, depilacija svih dlačica na tijelu!

Koja sve područja mučimo na ovoj depilaciji? Krenimo od glave: obrve, usnice, pazuhe, cijele ruke, šake i prste, leđa, trbuh, cijele noge, prste, "onu stvar" (ali možete birati želite li ostaviti crtu ili ne) te anus. Za sve to dobivate gratis čupanje dlaka iz nosa. Plače li vam se već? Cijena? Prava sitnica.1500kn za ovo dvosatno mučenje.

Sad vam se sigurno plače - pa to su cipele s nekim imenom na njima!

Sve za ljepotu!

10.06.2011. 13:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Orhan
    15.06.2011. 12:25
    Ovo s dlačurinama iz nosina, a pogotovo iz hemoroidičnih anusina mora biti najzanimljiviji dio depilacijskog tretmana ... Gdje su ona stara dobra dlakava vremena gdje su milostive Babinjakom i prelijepim Jadranskim plažama hodale s pravim runom na nogama, a muškardini s tepisima dlaka na prsima i leđima pa si često puta imao problema da skužiš šta mu je prednji, a što zadnji kraj ...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh