« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana
NOVOSTI

Novi AOC Q27T1 monitor potpisuje Porsche F.A.

U trgovine stiže novi AOC-ov Q27T1 monitor s dizajnom koji potpisuje znameniti Porsche F.A. Studio

Nova suradnja AOC-a i Porschea
Nova suradnja AOC-a i Porschea (AOC)
Više o

Porsche Design

,

AOC

,

monitori

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio.

Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.

Živahan dizajn, vizionarska asimetrija

Novi Q27T1 model ima asimetrično postolje čiji jedinstveni dizajn iznenađuje načinom na koji se težina monitora savršeno balansira. Ovakav dizajn naglašava sofisticiranu domišljatost koja drži monitor na mjestu i podsjeća na modernu skulpturu.

Trostrani zaslon skoro bez okvira s dizajnom nultog ruba skriva okvir na lijevoj i desnoj strani iza panela kako bi korisnici uistinu dobili dojam kao da je bez okvira. Donji okvir pojačan je sjajem, dok mat zakrivljena pozadina podvlači čisti dizajn monitora. Na modelu Q27T1, Input i Output utori su skriveni, ostavljajući samo mali otvor za izlazne kablove što doprinosi sveukupnom uglađenom izgledu. Bilo da se ovaj monitor koristi u privatne ili poslovne svrhe, užitak ga je koristiti.

Nije sve u izgledu

Monitor AOC Q27T1 krasi 27-inčni panel koji omogućuje izvanrednu reprodukciju boja i široke kutove gledanja. Quad HD rezolucija (2560 x 1440 pixela) u kombinaciji s premazom protiv sjaja omogućuje odličnu, oštru sliku. Monitor nudi široku skalu boja, pokrivajući 90 posto NTSC i 107 posto sRGB ljestvice boja i prvoklasnu svjetlinu od 350 nita. Opremljen je s dva HDMI i jednom DisplayPort utičnicom, što olakšava spajanje s različitim uređajima.

Novi AOC Q27T1 će biti dostupan od studenog ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.449,00 kn (bez PDV-a).

Više informacija i tehničkih specifikacija možete pogledati na:

https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

Pogledajte video:

06.11.2019. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh