« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

Novi AOC 4K monitor uklapa se u svaki prostor

Monitor dolazi u bezvremenskom dizajnu s jedinstvenom teksturom i transparentom bazom pri čemu će bez sumnje plijeniti poglede mnogobrojnih poslovnih i privatnih korisnika

Čudesno dobra slika
Čudesno dobra slika (AOC)
Više o

AOC monitori

,

4K monitori

AOC, jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora lansira novi monitor s 4K rezolucijom koji je dizajniran za svako okruženje. Radi se o 23.6 inčnom AOC monitoru oznake U2477PWQ koji uz HD rezoluciju od 3840 x 2160 piksela štedi prostor svakom korisniku.

Njegov PLS panel donosi najbolju ujednačenost boja bez obzira na kut gledanja i iskorištava 100 postotnu sRGB ljestvicu boja. Ultra brzi HDMI 2.0 osigurava propusnost do 18 Gb/s pružajući besprijekormu projekciju 4K video isječaka pri spajanju s 4K Blu-ray tehnologijom, 4K kamerom ili 4K igraćim priključcima. Monitor dolazi u bezvremenskom dizajnu s jedinstvenom teksturom i transparentom bazom pri čemu će bez sumnje plijeniti poglede mnogobrojnih poslovnih i privatnih korisnika. 

Impresivna 4K rezolucija u idealnoj veličini

Većina korisnika je navikla na monitore s velikom gustoćom piksela, kao na njihovim pametnim telefonima, stoga se ne žele odreći takve kvalitete slike na njihovim monitorima. Međutim, većina 4K monitora dolazi s velikom rezolucijom od 3840 x 2160 piksela upakiranima u velike dimenzije monitora koji se često ne uklapaju u manje prostore. Novi AOC U2477PWQ nudi univerzalno rješenje za sve. Svojom veličinom zaslona od 23.6 inča, monitor je idealan izbor za korisnike koji traže 4K mogućnosti, ali nemaju veliki ured ili stol. K tome, s novim Windows 10 operativnim sustavom, detektiranje i postavljanje 4K rezolucije postalo je daleko više intuitivno pri čemu se omogućuje jednostavnija upotreba 4K kod monitora svih veličina i formata. Kombinacija 4K rezolucije s ovom veličinom zaslona zahtjeva izuzetno veliku gustoću piksela, što čini slike oštrima uz kristalno bistru reprodukciju slika i 4K video isječke. Tako korisnici ne trebaju više pomicati slike kako bi istovremeno uživali u slici i u njenim najsitnijim detaljima.

Profesionalna snaga panela

PLS panel omogućuje kako vjernu tako i veoma preciznu reprodukciju boja. Dolazi i sa širokim kutevima gledanja od 178°/178° pri čemu se ostvaruje ekstremno dobra ujednačenost boja u bilo kojem kutu gledanja.

Jedinstveno iskustvo gledanja zaokružuje 8-bitna podrška boje i sRGB raspon boja što čini ovaj monitor idealnim za profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, fotografi i kreatori filmova koji daju prednost manjim zaslonima. Dobre strane novog AOC monitora prepoznat će i ambiciozni kućni korisnici koji traže pravo rješenje za uređivanje vlastith slika i video isječaka. Ukoliko to zahtjeva duge sate uređivanja, monitor ima Flicker FREE tehnologju koja smanjuje neprimjetno titranje slike pri čemu sprječava zamor očiju.

Potpuno opremljen, bezvremenski dizajn

Elegantni dizajn monitora čini ovaj monitor idealnim dodatkom u svakom interijeru. Svojom posebnom teksturom i transparentnim stalkom, monitor je oličenje bezvremenskog dizajna uz čiste minimalističke linije. Dodatna pogodnost su različite ergonomske postavke koje omogućuju prilagođavanje visine, zakretanje i nagib pod određenim kutom, kako bi korisnici pronašli idealnu poziciju za ispravno držanje. Monitor je također opremljen s naprednim priključcima.

Osim ultra brzog HDMI 2.0 ulaza koji značajno povećava propusnost sve do 18 Gb/s, monitor dolazi i sa 60 fps 4K reprodukcijom video isječaka, MHL 3.0 i DisplayPort 1.2. Korisnici pametnih telefona ili tableta posebno će cijeniti pogodnosti MHL tehnologije jer omogućuje prikazivanje sadržaja s pametnih telefona ili tableta uz istovremeno punjenje baterije.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi model dostupan je od studenoga ove godine kod distributera AOC monitora po cijeni od:

U2477PWQ - 3.099 Kn (PDV uključen)

17.11.2015. 14:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh