« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
EUPHORIA

Novi album velikog španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa

Album je debitirao na 10. mjestu Billboardove Top 200 ljestvice s 27.000 prodanih primjeraka u prvom tjednu prodaje - OSVOJITE ALBUM

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Enrique Iglesias)
Više o

glazba

,

Enrique Iglesias

,

novi album

,

Howard Stringer

,

Željko Lončarević

,

tehnologija budućnosti

,

James Patterson

Euphoria je deveti studijski album španjolske glazbene zvijezde Enriquea Iglesiasa. U suradnji diskografskih kuća Universal Music i Universal Music Latino album je na tržište izašao prije manje od dva mjeseca.

enriquecover_euphoria_300cmyk.jpg
Euphoria

Debitirao je na 10. mjestu Billboardove Top 200 ljestvice s 27.000 prodanih primjeraka u prvom tjednu u prodaje. Možda bolje od tog rezultata prošli su singlovi s albuma. Prvi singl Cuando Me Enamoro završio je na prvom mjestu ljestvice Hot Latin Songs, a drugi singl I Like It na četvrtom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice.

Osvojite album Euphoria na Metro portalu!

Na albumu su gostovali Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger i Puerto Rican te reggae duo Wisin and Yandel.

Dugoočekivani album sadrži pjesma na dva jezika, španjolskom i engleskom, te je prvi takav album španjolskog zavodnika. Euphoria se čini kao savršeno ime za album koji vas nagovara da svoje probleme na trenutak ostavite sa strane i napokon uživate u životu.

enriqueiglesias20071224355271.jpg

Već više od deset godina Enriqueova latinom protkana glazba s primjesama rocka, popa i r&b-a dolazi do srca brojnih obožavatelja, pa je tako prodao gotovo 55 milijuna albuma na engleskom i na španjolskom. 

U SAD-u je jedan od najprodavanijih španjolskih umjetnika svih vremena, s više od 12 milijuna prodanih albuma i 19 prvih mjesta na Billboard Latin Hits ljestvicama hitova diljem Amerika.

U međuvremenu, u Velikoj Britaniji Enrique je prodao 2,2 milijuna albuma te 1,6 milijuna singlova, od kojih je najveći i neponovljivi Hero, proveo četiri tjedna na broju jedan. U Velikoj Britaniji Enrique je imao 12 Top 20 singlova i šest Top 10 singlova uključujući velike hitove Bailamos, Could I Have This Kiss Forever, Escape, Not In Love (ft Kelis), te Do You Know.

Više informacija potražite na www.enriqueiglesias.com.

07.09.2010. 10:55:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh