« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
NOVITETI

Novi album TV on the Radio

Nine Types of Light prvi je njihov album snimljen u Los Angelesu

Nine Types of Light
Nine Types of Light (Universal)
Više o

Universal Music

,

T-Mobile INmusic

,

TV on the Radio

,

Nine Types of Light

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi album "Nine Types Of Light" američke alter rock skupine  TV On The Radio, kojim ujedno najavljujemo i nastup na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu!

TV On The Radio, američka alter-rock skupina iz Brooklyna, su sa svoja tri prošla albuma redovito zauzimali visoka mjesta na glazbenim ljestvicama, osvajali visoke ocjene kritike.  Njihov četvrti studijski album "Nine Types Of Light" je nastavak sjajnog albuma "Dear Science" (2008.), koje ih je i lansiralo u sferu popularnosti, te bilo proglašeno jednim od najboljih albuma godine u medijima kao što su Rolling Stone-a, The Guardian, Spin MTV Entertainment Weekly.

"Nine Types Of Light" je skladan i snimljen u samo tri mjeseca, i prvi album koji je bend snimao u Los Angelesu (dok su ostala izdanja snimana u Brooklynu). TV On The Radio ne pišu klasične pop pjesme, već često u mjenjaju tok melodije dva do tri puta, uključuju distorzije gitare te pun i dubok bas.

Prvi singl s albuma "Will Do" ljubavna je balada koja govori o čežnji neuzvraćene ljubavi, dok su ostale pjesme sa albuma, poput, "No Future" u žeščoj post-rock maniri, a "Caffeinated Consciousness" sadrži i betove rapa iz '80.  Prema magazinu Rolling Stone, album je neobično lijep, psihodeličan te ambiciozan.

Nastupom na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu obilježit će 10 godina djelovanja!

10.05.2011. 10:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh