« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
IN2ITION

Novi album 2Cellos napokon u prodaji!

Uoči koncerta koji su u subotu održali u Lisinskom te prije odlaska na zasluženi odmor, Luka i Stjepan izdvojili su vrijeme za druženje sa svojim obožavateljima

2Cellos predstavili novi album
2Cellos predstavili novi album (Menart)
Više o

novi album

,

2Cellos

,

In2ition

Dugoočekivani album 2CELLOS „IN2ITION", na kojem gostuju i popularni glazbenici Steve Vai, Elton John, Naya Rivera, Lang Lang i Zucchero, od danas je u prodaji!

Uoči koncerta koji su u subotu održali u Lisinskom te prije odlaska na zasluženi odmor, Luka i Stjepan izdvojili su vrijeme za druženje sa svojim obožavateljima!

Kupcima koji su imali ekskluzivnu priliku među prvima u svijetu (album je u prodaji samo u Japanu dok će u Europi i Americi biti u prodaji od 14. siječnja 2013.) kupiti svoj primjerak albuma, Luka i Stjepan potpisivali su iste u zagrebačkom CD shopu Croatia Records.

Da interes za popularnim dvojcem ne jenjava pokazala je velika brojka okupljenih fanova, koji su strpljivo čekali svoj potpis na albumu, a Luka i Stjepan s veseljem su pozirali sa svakim pojedincem ponosni na izlazak svog drugog albuma.

Svi oni koji nisu imali priliku uživo vidjeti fantastičan nastup 2CELLOS u zagrebačkoj Areni, ali i svi oni koji se žele prisjetiti spektakla održanog u lipnju ove godine, imat će prilike 28. prosinca na Hrvatskoj Televiziji koja će emitirati snimku koncerta!

„Jako smo zadovoljni i sa slikom i sa zvukom snimke koncerta u Areni, budući da smo Luka i ja bili maksimalno uključeni u proces nastanka ovog DVD-a! Kao pravi control freak, osobno sam izabrao svaki kadar za koncert u Areni, a Kiki i ekipa iz MedVid produkcije učinili su izuzetan posao snimivši ovaj koncert na visokom nivou. Što se zvuka tiče, Luka i ja smo zajedno sa Mirom Vidovićem i uz pomoć Filipa Vidovića, smiksali zvuk približan onome kakvog smo ga i zamislili! Stvarno smo jako ponosni na ovaj projekt, radili smo na njemu mjesecima, i sa zadovoljstvom i olakšanjem smo gledali finalni rezultat i jedva čekamo da izađe na DVD-u u prodavaonicama diljem svijeta! Ali prije toga, Hrvati će biti prvi koji će imati priliku vidjeti snimku (nešto kraću) na HRT-u 28.12.2012, stoga ne propustite emitiranje!!!!" - rekao je Stjepan!

24.12.2012. 12:14:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh