« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Novi 80's Party u Boogalou 28. kolovoza

Ovoga puta će se party održati na terasi kluba s početkom u 20 sati, ulaz će biti besplatan i slobodan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

U subotu 28.08. 2021. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i največeg partija u gradu posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih", u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Ovoga puta će se party održati na terasi kluba s početkom u 20 sati, ulaz će biti besplatan i slobodan. Nakon ponoći će se party nastaviti u prostorijama Boogaloo Cluba i tajati do 04 sata u skladu sa svim mjerama što podrazumjeva EU digitalnu Covid potvrdu za ulazak u klub.

Za sve koji nemaju potvrdu, osigurano je testiranje na ulazu od 23 do 01 sat. Cijena testiranja će iznostiti 30 kn.

Na najboljem 80's Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma, najpoznatiji hrvatski alter i 80's DJ koji je u svojoj trideset godišnjoj DJ karijeri obišao gotovo sve alter klubove grada Zagreba od Omladinskog Centra, Kulušića, Gjure, Concordije, Lapidarija, Jabuke, Močvare, Vintagea pa sve do Boogalooa gdje je već godinama resident DJ.

Vrtiti će se video spotovi najvećih hitova osamdesetih tj. 80's classics a pored klasičnih osamdesetih će se vrtit i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80's zvuka poput Placebo, Editors, She Past Away, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,....

Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli! 

21.08.2021. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh