« Ekosfera
objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana
COOL

Nova školska godina, nova zaliha voća i povrća

Koje su osnovne škole bile najuspješnije u kreativnom natjecanju Kauflanda te osvojile godišnju donaciju voća i povrća?

Voće i povrće za sve
Voće i povrće za sve (Arhiva)
Više o

voće

,

školska godina

,

povrće

Započela je nova školska godina, a time i donacijski program Kauflanda poznatiji kao „Kaufland škola voća i povrća". Naime, još u travnju krenulo je 7. zaredom natjecanje za osnovne škole, a o konačnim pobjedničkim školama odlučivali su kupci glasanjem za likovni rad svog favorita u trgovinama Kauflanda. Glasanje je trajalo do 11. lipnja, a odabrano je ukupno 54 škola!

Dodatno, za one poslovnice za koje je pristigla samo jedna prijava, škola koja se prijavila ujedno je i pobjednička, a također su odabrane i pobjedničke škole za djecu s teškoćama u razvoju.

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. donira svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Godišnje ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću.

Popis svih škola nalazi se na poveznici: Kaufland škola voća i povrća | Kaufland

10.09.2023. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh