« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
PREVARE

Nova prevara na internetu, na meti Xiaomi

Zlonamjernici svako malo koriste poznate brendove da bi na razne načine prevarili korisnike društvenih mreža, a u najnovijem slučaju iskorišten je poznati brend Xiaomi

I oni su na udaru
I oni su na udaru (Arhiva)
Više o

internet

,

prevara

,

Xiaomi

Čak dvije službene hrvatske stranice popularnog proizvođača gadgeta i razne elektroničke opreme, Xiaomi Hrvatska i Xiaomi Store Hrvatska, upozorile su korisnike da su se pojavile nove online prevare u kojima se koristi njihov brend kako bi se prevarili kupci.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Željeli bismo vam skrenuti pozornost na LAŽNE Xiaomi nagradne igre i akcije koje posljednjih dana kruže društvenim mrežama. Promotivni postovi i marketinške reklame koje kruže društvenim mrežama te pozivaju fanove Xiaomija da ostave svoje podatke kako bi mogli sudjelovati u ponudama i akcijama su lažni i netočni.

Xiaomi svoje akcije i pogodnosti objavljuje isključivo na službenom web shopu mi.hr, na službenim Facebook i Instagram stranicama XIAOMI STORE HRVATSKA i XIAOMI HRVATSKA ili su istaknute u našim poslovnicama u Arena Centru, City Centar One West, Rijeka Tower Centar, Split City Centar one i Portanova Osijek.

OTKRIĆE mladog studenta iz Bačke Palanke, na ovaj način možete da se rešite prostatitisa odmah!OTKRIĆE mladog studenta iz Bačke Palanke, na ovaj način možete da se rešite prostatitisa odmah!

Niti jedna druga stranica na društvenim mrežama koja nije spomenuta u ovoj objavi nije u našoj ovlasti i nema veze s Xiaomijem!

Pozivamo vas na dodatan oprez prilikom davanja osobnih podataka i bankovnih kartica! Budite sigurni da mi od vas takve podatke nikada nećemo tražiti na društvenim mrežama!

Vaš Xiaomi Store!", stoji u objavi.

Oglasio se i HAKOM. "Online prevare prisutne su na svakodnevnoj bazi. Sve što je predobro da bi bilo istinito, obično je neistinito", poručili su iz HAKOM-a i pozvali na oprez.

18.09.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh