« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NOVITETI

Nova linija Philipsovih slušalica - odličan zvuk uz sport i zabavu

Bez obzira na aktivnost, nova linija Philipsovih slušalica nudi savršenu kombinaciju praktičnosti i besprijekorne kvalitete zvuka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Philips)
Više o

Philips

,

slušalice

,

Duke Nukem: Forever

Philips je predstavio nove modele slušalica SHE9800, SHB7110, SHS390, SHE2860 i SHL8800 koje osiguravaju nezaboravno iskustvo bez obzira da li u omiljenoj  glazbi želite uživati u fitness klubu, na rolanju ili vožnji biciklom ili želite dizajnirati  vlastite slušalice kao modni dodatak.

Spremni za fitness

Za one koji vole vježbati uz vlastitu glazbu u fitness klubu, nova linija In-Ear slušalica SHE9800 omogućava potpunu izolaciju od buke i nesmetano slušanje individualnog glazbenog izbora.  Osjetljivost od 106 dB i najveća ulazna snaga od 50mW garantiraju neponovljivi doživljaj zvuka te sa originalnom tehnologijom Philips iLab osiguravaju besprijekornu reprodukciju zvuka s najširim mogućim frekvencijskim odzivom  od 12 Hz do 22 kHz.

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu Angled Acoustic slušalice SHE9800 jamče prirodno pristajanje (prijanjanje) uz uši i s tri veličine vrlo mekih silikonskih navlaka savršen su izbor za svakog korisnika. Ove su slušalice idealne za bilo koji sport, a u kombinaciji sa izdržljivim utikačem Flexi-Grip nude naprednu akustiku i nezaboravno glazbeno iskustvo.

Ljubitelji bežičnog glazbenog iskustva sigurno će uživati uz Tapster Bluetooth stereo slušalicama SHB7110 koje omogućuju najveću udobnost i zvuk za glazbu i pozive na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme. Inteligentne i raspoznatljive slušalice Tapster nude najbolji osjećaj slušanja u toj klasi te uz ikonast dizajn i upravljanje dodirom i pokretom omogućavaju slušanje glazbe i do 7 sati. Savršeno dizajnirane za idealno pristajanje u slušni kanal, nagnuti dizajn slušalica Tapster omogućuje besprijekorno čist zvuk i iznimnu udobnost, uz istinski doživljaj surround zvuka.

Rezervirano za bicikliste i rolere

Imajući na umu važnost izolacije od buke pri vožnji biciklom ili rolanju, Philips je razvio dva originalna proizvoda koji se ističu po stabilnom zvuku i udobnosti. Philips slušalice SHS390 s vrpcom za nošenje oko vrata sa svojih 32 mm zvučnicima s neodimijskim magnetima reproduciraju vrhunski zvuk te s dizajnom koji se nadovezuje na vrat omogućavaju nesmetanu vožnju sa slušalicama na kacigi. Sa svojim otvorenim akustičnim sustavom SHS390 nudi 100 mW maksimalne izvedbe i 102 dB osjetljivosti.

Oni koji daju prednost lakoći dizajna i stabilnom zvuku neće se razočarati i s novim modelom In-Ear slušalica SHE2860 s postojanim Flexi-Grip-om  i ušnim jastučićima od samta koji omogućavaju sjajan, stabilan zvuk u svakoj prilici. Nova linija slušalica uz 15 mm zvučnik za optimalnu udobnost tijekom uporabe i neodimijskim magnetima teži samo 26,6 grama pri čemu osiguravaju vozaču ugodno nošenje ali i nezaboravno iskustvo slušanja glazbe.

Sam svoj dizajner

Uz nove Philipsove naglavne slušalice  SHL8800 ne postoji kompromis između stila i visoke kvalitete zvuka. Ova linija obilježava revoluciju u dizajnu slušalica sa 40mm zvučnicima zatvorenog tipa i dizajnerski prilagodljivim kapicama te uz odličnu kvalitetu zvuka, udobnost jastučića i konektorom od 24 karatnog zlata garantira visokokvalitetan zvuk i nezaboravan osjećaj udobnog nošenja.

Uz frekvencijski odziv od 15 - 24.000 Hz, osjetljivost od 107 dB i najveće ulazne snage od 100 mW dokazuje najbolja obilježja u klasi i optimalnu kakvoću zvuka. 

Namijenjene vanjskoj uporabi i putovanjima, imaju 1.2m dugačak kabel i rasklopivu konstrukciju te sa revolucionarnim konceptom Design It Yourself omogućavaju originalno dizajniranje kapica sa jednim od 4 ponuđena dizajna ili printom po vlastitom izboru.

Time se Philips SHL8800 nametnuo kao savršen modni dodatak prilagodljiv svakom modnom stilu.

Philips slušalice možete nabaviti u trgovinama lanca Elipso i Technomax.

29.07.2010. 10:01:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh