« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
NOVA 2017

Nova godina u The Garden Brewery - Justin Robertson, Mark Broadbent, Nick&Pepi

Proslavite Novu godinu u The Garden Brewery uz nezaboravno iskustvo u jedinstvenom okruženju s glazbom za koju su zaduženi Justin Robertson, Mark Broadbent and Nick & Pepi

Nova godina za poželjeti
Nova godina za poželjeti (The Garden Brewery)
Više o

Nova godina

,

2017.

,

The Garden Brewery

Vrijeme je za oprostiti se sa starom godinom i pozdraviti nove pustolovine u 2017. Nema boljeg načina za to od slavlja uz sjajan glazbeni odabir, odlične zalogajčiće i craft pivo koje se toči direktno s izvora u The Garden Brewery.

Proslavite Novu godinu u The Garden Brewery uz nezaboravno iskustvo u jedinstvenom okruženju s glazbom za koju su zaduženi Justin Robertson, Mark Broadbent and Nick & Pepi..i neograničenu konzumaciju piva s točionika te osigurane ukusne zalogaje. Očekujte eklektičnu glazbenu selekciju koja kombinira mnoštvo žanrova i poziva na dobru zabavu.

Justin Robertson je jedan od začetnika elektroničke scene. Sve od studentskih dana u Manchesteru gdje je sve počelo s acid house zvukom, do trajnog preseljenja u London, Justin je na glazbenoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Poznat kao inovator koji uvijek razmišlja korak naprijed što se tiče glazbe, uz rad kao producent istaknuo se i remiksevima za izvođače kao što su Björk, Erasure ili pak Happy Mondays. Od njegovih vlastitih izdanja koja su ga odvela na pozornice diljem svijeta, do nastupanja na nekim od najboljih festivala, Justin je još uvijek na vrhu birajući zvukove iz palete acid housea, psihodeličnih tonova ili pomaknutog disca.

Mark Broadbent je ikona koja stoji iza programiranja We Love zabava u legendarnom klubu Space Ibiza koji je ostavio trag na svjetskoj sceni. Uključen je u The Garden Resort tim i u programiranje Barbarellas kluba u Pirovcu, a u Zagreb donosi svoje veliko glazbeno znanje i iskustvo.

Nick Colgan je pokrenuo legendarni The Garden Festival koji se pretvorio u cijelu širu The Garden priču. Pepi je lokalni glazbeni heroj koji stoji iza jedne od najdugovječnijih glazbenih programa Freilauf. Zajedno čine postavu hvaljene radijske emisije Adriatic Coasting koja se emitira na YammatFM-u, kao i istoimenog programa koji se održava petkom u pivovari. S emisijom koja je u misiji da vas opusti dok krećete na more, donose opuštajuće tonove u eteru, a isto to će učiniti i za Novu godinu.

The Garden Brewery jedno je od najnovijih zagrebačkih mjesta, a ujedno i proizvodni objekt s razlikom, te nudi priliku da probate sjajno craft pivo direktno s izvora dok plešete pod velikom disco kuglom.

Ulaz na proslavu Nove godine je 250 kuna i uključuje neograničenu konzumaciju The Garden točenog piva, te osigurane ukusne zalogaje.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.hr.

09.12.2016. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh