« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
T-MOBILE INMUSIC

Nova cijena ulaznica za T-Mobile INmusic festival

Još samo danas možete kupiti ulaznice po starim cijenama, od petka stupaju na snagu nove cijene

Predstavljanje ovogodišnjeg INmusica
Predstavljanje ovogodišnjeg INmusica (T-Mobile INmusic)
Više o

T-Mobile INmusic

,

cijena ulaznica

,

nova cijena

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival (za dva dana) po trenutnoj cijeni od 390 kn, odnosno 340 kn s popustom za T-Mobile korisnike i 290 kuna za đake i studente bit će u prodaji samo još do četvrtka, 14. travnja. Od 15. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike. Dobra vijest za đake i studente je da će od 15. travnja festivalske ulaznice još do 3. lipnja moći kupiti po cijeni od 340 kuna!

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupnji jedne ulaznice. Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati praznu poruku na 2255, a primljenu poruku predočiti pri kupnji ulaznice.

14.04.2011. 12:25:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh