« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Noise gig u Močvari

Tirolski noise rock kvartet BUG njeguje svoje black-post-doom-blues-sludge-avangardno suzvučje preko dva desetljeća

Bug
Bug (Arhiva)
Više o

koncerti

,

klub Močvara

,

Bug

,

noise gig

,

Unbite

BUG (Austria)
Web: bugbuam.atBandcampFacebook

Tirolski noise rock kvartet BUG njeguje svoje black-post-doom-blues-sludge-avangardno suzvučje preko dva desetljeća. Njihov stoički mentalitet, u kombinaciji sa čvrstom DIY etikom i razornim nastupima ih je još za postojanja benda uvrstio u legende austrijskog undergrounda. Teško ih je kategorizirati, obzirom da nisu skloni držati se okvira i konvencija jednog žanra, uvijek su bili dijelom ne-scene. U nemogućnosti praćenja trendova, zapeli su u nekoj vrsti glazbenog autizma, uz tekstove o nihilizmu, političkoj satiri i svakodnevnom ludilu.

BUG su od 1997. odsvirali bezbroj koncerata i dijelili binu s kremom punk/noise/avangarnog undergrounda, bendovima poput FlipperUnsaneOxbox i mnogim drugima, a u te 24 godine su objavili i cca. 9 izdanja na austrijskim labelima poput Rock Is HellInterstellar i Noiseappeal.

Ne propuštajte ni za živu glavu!

UNBITE (Njemačka)
Web: Bandcamp

Unbite su trio iz Stuttgarta, formiran 2019. Sviraju napetu, disonantnu i ružnu glazbu s elementima post punka, grungea i noise rocka - može ih se usporediti s Unsane, Multicult, USA Nails i srodnim bendovima. U studenom 2019. su izdali EP "Merge", a krajem prošle godine su objavili i sjajan LP, nazvan "Fang". Preporuke!

NEDJELJA 24.10

· VRATA 19:00, POČETAK 20:00 • UPAD 35 KN

Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria
Lokacija: Močvarna terasa

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

21.10.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh