« Život
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Seks turizam

Noćni klub poziva na seks na pozornici

Kontroverzna diskoteka Paradies na Mallorci odlučila je proširiti ponudu noćne zabave na popularnom španjolskom otoku pozivom muškom dijelu publike na seks u javnosti.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Show počinje u 3 sata i 30 minuta izlaskom šest oskudno odjevenih djevojaka na pozornicu popraćenim poklicima ushićenja alkoholom zapaljene publike. „Dobrodošli na orgiju u Paradiesu! Tko želi sudjelovati? Tko se želi popeti na pozornicu?", poziva voditelj svake večeri i odabire šest sretnih sudionika među brojnim zainteresiranima.

Nekoliko stotina posjetitelja u sljedećih nekoliko minuta svjedoči divljim orgijama nasred pozornice te uživa u predstavi koja se po prvi puta počela održavati ove godine. Iako diskoteka za održavanje orgije prema zakonu treba posebne dozvole za pornografiju, španjolska policija za sada se nije oglasila jer još istražuje mogućnosti intervencije. S druge strane, za spolni odnos na obližnjoj plaži može se izreći kazna u visini 75.000 eura.

I dok Paradies od prodaje pića i ulaznica (15 eura za cijelu večer) obilježava svoju najuspješniju turističku sezonu, obližnji hotelijeri zabrinuti su za imidž Mallorce i strahuju od izostanaka gostiju željnih nešto mirnije zabave.

18.08.2009. 12:10:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh