« Film
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NAGRADE

Noćas održan 2015 MTV Movie Awards

Bradley Cooper je, po mišljenju MTV publike, bio najbolji glumac prošle godine zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi u filmu „American Sniper"

Avengersi su dali Generation Award Robertu Downeyu Jr.
Avengersi su dali Generation Award Robertu Downeyu Jr. (MTV)
Više o

nagrađeni

,

2015 MTV Movie Awards

Film „The Fault In Our Stars" proglašen je najboljim filmom na noćašnjoj dodjeli „2015 MTV Movie Awards", dok je Shailene Woodley, glavna glumica u tom ostvarenju, osvojila čak četiri statue zlatnih kokica, uključujući onu za najbolju žensku ulogu. Bradley Cooper je, po mišljenju MTV publike, bio najbolji glumac prošle godine zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi u filmu „American Sniper". Među ostalim dobitnicima su Zac Efron, koji je kući odnio dvije nagrade, Jennifer Lopez koja je bila najbolja u „Najus*aniji od straha" kategoriji, a najbolji prvi nastup na filmu je imao Dylan O'Brien.

Kako su ovo MTV nagrade, očekivane su bile neočekivane stvari. Tako je Vin Diesel pjevao pjesmu Wiz Khalife, ekipa filma „Magic Mike XXL" predvođena glumcem Channingom Tatumom je tverkala za J-Lo, manekenka Amber Rose se ljubila sa voditeljicom dodele Amy Schumer, a svoje vrijeme na pozornici glumica Rebel Wilson je iskoristila da se javno ispriča zbog pokazivanja svoje „ženske moći" predsjedniku Amerike...

Za voditeljicu dodjele Amy Schumer nijedna holivudska svetinja nije bila dovoljno sveta ni zaštićena da bi ih poštedjela njenih urnebesnih šala. Amy se dotakla svih nominiranih filmova i bespoštedno ih kritizirala, od „Boyhooda" preko „Insurgenta" do „Whiplasha". Popularna glumica i komičarka se vješto šalila i na svoj račun, a nije štedjela ni MTV, pa je tako rekla da na ovoj dodjeli glumci ne moraju brinuti da će im govori biti prekinuti nekom muzikom, „jer je MTV mreža koja odbija puštati muziku". Amy nije propustila priliku prokomentirati kandidaturu Hillary Clinton za predsjednicu SAD-a, koja je objavljena nešto ranije tog dana. Samo što je u njenoj verziji Hillary umjesto prve predsjednice postala nova članica One Direction, zauzeviši slobodno mjesto nakon odlaska Zayna Malika.

Ekipa blockbustera „Avengers", među kojima su bili Scarlett Johannson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner i Mark Ruffalo, okupila se kako bi uručili počasno priznanje „Generation Award" legendarnom Robertu Downeyju Jr. „Radite naporno, sanjajte velike stvari i neka vam nos uvek bude čist", rekao je Downey Jr., šaleći se na račun svoje problematične i burne prošlosti, prije nego što je predstavio ekskluzivni isječak iz novog filma „Avengers".

Među počasnim dobitnicima te večeri našla se i Shailene Woodley kojoj je dodijeljena „MTV Trailblazer" (MTV Predvodnik) nagrada. Čast da joj uruči ovo priznanje pripala je njenom kolegi iz filma „Insurgent", Milisu Telleru.

Najboljim duom proglašeni su Zac Efron i Dave Franco koji su iskoristili priliku da se ispipaju na sceni, dok su za najbolji poljubac nagradu dobili Ansel Elgort i Shailene Woodley - za ONAJ poljubac u Kući Ane Frank u filmu „The Fault In Our Stars". Channing Tatum dobio je nagradu za najboljeg komičara, za ulogu u filmu „22 Jump Street".  

Za glazbeni dio programa bili su zaduženi Fall Out Boy  i  Fetty Wap te Charlie XCX koja je predstavila novu pjesmu „Famous" i „Drop That Kitty".

Kako je izgledala „2015 MTV Movie Awards" dodjela, kakav je tulum napravila Jessie J na crvenom tepihu, tko je što obukao i rekao te šta nas očekuje od novih filmskih hitova možete saznati u prijenosima dodjele na MTV kanalu u dolje navedenim terminima.

Utorak 14.4. u 22:30 Directors Cut

Srijeda 15.4. u 8:00 Directors Cut

Srijeda 15.4. u 16:30 Pre-Show + Directors Cut

Četvrtak 16.4. u 14:00 Pre-Show  + Directors Cut

Četvrtak 16.4. u 21:00 Pre-Show + Directors Cut

Petak 17.4. u 18:50 Directors Cut

Subota 18.4. u 12:30 Pre-Show + Directors Cut

Subota 18.4. u 22:30 Directors Cut

Nedjelja 19.4. u 8:20 Pre-Show + Directors Cut

Nedjelja 19.4. u 13:40 Pre-Show + Directors Cut

CJELOKUPAN POPIS DOBITNIKA PO KATEGORIJAMA:

Film godine - "The Fault In Our Stars"

Najbolja glumica - Shailene Woodley, "The Fault In Our Stars"

Najbolji glumac - Bradley Cooper, "American Sniper"

Najbolji „Us**o se od straha" trenutak - Jennifer Lopez, "The Boy Next Door"

Najbolji debitant - Dylan O'Brien, "The Maze Runner"

Najbolja scena „bez majice" - Zac Efron, "Neighbors"

Najbolji duo - Zac Efron & Dave Franco, "Neighbors"

Najbolja tučnjava - Dylan O'Brien vs. Will Poulter, "The Maze Runner"

Najbolji poljubac - Ansel Elgort & Shailene Woodley, "The Fault In Our Stars"

Najbolji WTF momenat - Seth Rogen & Rose Byrne, "Neighbors"

Najbolji zlikovac - Meryl Streep, "Into the Woods"

Najbolji glazbeni trenutak - Jennifer Lawrence, "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1″

Najbolji komičar - Channing Tatum, "22 Jump Street"

Najbolja transformacija - Elizabeth Banks, "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1″

13.04.2015. 15:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh