« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
2014

Noć muzeja u petak, 31. siječnja

Na stranici "Noć muzeja" na Facebooku organizirat će se nagradni natječaj za najbolju fotografiju s manifestacije te će ondje objavljivati i svi podaci o svim muzejima

Noć muzeja u preko 200 institucija
Noć muzeja u preko 200 institucija (Noć muzeja)
Više o

Noć muzeja 2014

,

raspored

,

noć muzeja raspored

Noć muzeja održat će se u petak, 31. siječnja 2014. od 18 sati do jedan sat iza ponoći u više od 200 muzeja, galerija i ustanova u kulturi, u 100 hrvatskih gradova. 

Započet će svečanim otvorenjem izložbe "Nakit iz fundusa Zemaljskog muzeja BiH u Sarajevu / Izložba s povodom" 31. siječnja u 18 sati u zagrebačkom Muzeju Mimara. 

Noć muzeja možda najbolje sublimira što gradovi i kulturne institucije mogu napraviti, a uz snažan angažman muzejske struke oni potvrđuju moć svoje baštine, rekla je pomoćnica ministrice kulture i jedna od inicijatorica manifestacije, Vesna Jurić Bulatović na konferenciji za novinare, na kojoj su dodijeljene zahvalnice svima koji proteklih devet godina podupiru taj projekt. 

Na stranici "Noć muzeja" na Facebooku organizirat će se nagradni natječaj za najbolju fotografiju s manifestacije te će ondje objavljivati i svi podaci o svim muzejima koji sudjeluju u Noći muzeja, a organizatori očekuju više od 320 tisuća posjetitelja.

Organizator Noći muzeja je Hrvatsko muzejsko društvo (www.hrmud.hr).

29.01.2014. 11:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh