« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
RECENZIJA

NOA C25, izvrstan početni model smartphonea

Testiranje njegovih mogućnosti dalo nam je do znanja da se radi o uređaju koji vrijedi preporučiti kao početni model ili zamjenski uređaj koji je uvijek pri ruci

NOA C25
NOA C25 (Hangar 18)
Više o

recenzija

,

smartphone Noa C25

,

NOA C25

NOA C25 odličan je početni model smartphonea, možemo reći mirne duše nakon što smo testirali još jedan iz game NOA telefona koje je ove godine na tržište plasirala propulzivna ekipa iz tvrtke Hangar 18.

Ukusno brandirano pakiranje u sebi krije uređaj, bateriju, punjač i standardno dobre slušalice na kakve su nas već navikli u svim uređajima branda H18, a nastavak isprobavanja njegovih mogućnosti dalo nam je do znanja da se radi o uređaju koji vrijedi preporučiti kao početni model ili zamjenski uređaj koji je uvijek pri ruci.

Procesor MTK 6572 1.2 GHz Dual Core daje uređaju dovoljno snage za igranje i gledanje videa, no ipak preporučujemo odabir samo jedne omiljene igrice, jer ipak dolazi s 512 MB RAM memorije, uz dodatnih 4GB flash memorije koju ćete brzo napuniti glazbom i fotkama.

Izbalansirane kamere jedna su od vrlina ovog uređaja - kako je moderno lupati selfieje na sve strane, 2 Mpx kamere s prednje strane omogućuje vam da ispadnete baš onako kako želite, a s 5 Mpx sa stražnje strane možete napraviti čisto pristojne svakodnevne fotografije.

Naravno, po potrebi možete staviti dodatnu SD karticu veličine do 32 GB na koju će vam stati sve što vam je potrebno u pokretu, od glazbe do filmova. 

Android 4.2.2 Jelly Bean radi stabilno i brzo, uz optimizirane predinstalirane aplikacije koje su stavljene s mjerom, a na vama je da pripazite što ćete dodatno instalirati kako ne biste preopteretili uređaj i bateriju. 

Kad smo već kod baterije, ugodno nas je iznenadilo trajanje 1500 mAh, što ponovno govori o pažnji koju Hangar 18 poklanja instaliranim aplikacijama - potrošnja baterije je dobro izbalansirana i trajat će vam cijeli dan bez problema, čak i ako ćete mučiti uređaj kao što smo to mi radili, od igranja i gledanja YouTube videa preko surfanja preko redakcijskog Wi-fija i nekoliko otvorenih po gradskim kafićima.

Uređaj radi besprijekorno i spaja se brzo i bez greške, tako da vam, u slučaju da nemate neku tarifu koja sadrži mobilno surfanje, može poslužiti svaki javno dostupan Wi-fi u šetnji gradom.

Ukratko, kompaktan uređaj ugodnih boja na ekranu pokazao se izdržljivim i pouzdanim tijekom cjelodnevnog testiranja, pa evo nekoliko karakteristika za neodlučne: 

EKRAN: 4" 800x480 px IPS sustav
CPU: MTK 6572 1.2 Ghz Dual Core
RAM: 512 MB
FLASH: 4GB
KAMERA: prednja 2 mpx, stražnja 5 mpx
ANDROID: 4.2.2 Jelly Bean
BATERIJA: 1500 mAh
Wi-fi, Dual SIM, BT
Audio formati: MP3, AMR, ACC, ASF, FLAC music
Video formati: MP4, 3GP, MOV, MPEG, MKV, FLV
Photo formati: JPEG, PNG, GIF, BMP

NOA C25 može se kupiti u online trgovini Hangar 18, a dostupan je i kao poklon u božićnim paketima Tele2! Preporuka - ako vam treba manji smartphone ili želite klinca razveseliti za Božić - kupite bez straha.

17.11.2014. 12:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    admir
    14.02.2015. 23:08
    ja ima problem sa mobitelon kada ga ukljcim samo ima vrti robata nikako da uce sta da radim
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh