« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
WTF?!

NLO srušio rusku raketu Proton s naprednim satelitom?

Još jedno u nizu ruskih neuspješnih lansiranja, no ovoga je puta nedvojbeno pronađen počinitelj, preciznije, snimljen kako obavlja prljavi posao za Amere

NLO je stvarno srušio rusku raketu
NLO je stvarno srušio rusku raketu (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Bajkonur

,

Proton-M

,

rušenje ruske rakete

NLO je srušio rusku raketu koja je danas lansirana iz Bajkonura, tvrde svjetski portali kojima su izvanzemaljci glavna tema, a snimka Russia Today s trenutkom udara NLO-a u raketu preplavila je YouTube.

Roscosmos je danas lansirao raketu Proton-M koja je, prema njihovim navodima, nosila napredni komunikacijski satelit u orbitu. Ruska svemirska agencija tvrdi da je došlo do problema s trećim stupnjem motora i da je to uzrok pada rakete, no snimka ih jasno demantira.

Jasno se vidi kako mala svijetla točkica velikom brzinom dolijeće sa strane, prolijeće kroz raketu i odlazi dalje, a u tom trenutku vide se eksplozije na raketi i ona se raspada u dijelove.

Ovo je samo još jedno od neuspješnih ruskih lansiranja u zadnjih nekoliko godina tijekom kojih su snimljeni NLO-i, a jedine misije koje zapravo uspijevaju su one koje nose opremu na ISS. 

Teorije zavjere bruje o američkom paktu s izvanzemaljcima koji Rusima ne dozvoljavaju odlazak u svemir, a mi ćemo vam pustiti video pa vi zaključite sami:

16.05.2014. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh