« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci
ups, sorry

NLO razbio englesku vjetrenjaču?

Snažan udarac probudio je lokalno stanovništvo koje nema objašnjenja za događaj

NLO vjetrenjača
NLO vjetrenjača (Daily Mail)
Više o

nlo u sloveniji

,

NLO Dudley

,

NLO vjetrenjača

,

NLO u Engleskoj

Cijeli dan stizala su izvješća o neobjašnjivim svjetlima na britanskom nebu, da bi se stvar dodatno zakomplicirala na polju vjetroturbina u Coinshiolmeu u vlasništvu tvrtke Ecotricity. Naime, stanovnici malog mjesta probudio je snažan tresak oko 4 sata ujutro, a kad se razdanilo ugledali su razvaljenu vjetroturbinu.

Jedan krak turbine je otkinut, dok drugi visi sav izobličen. Vijest bi ostala na tome da nije bilo očevidaca koji tvrde da su vidjeli veliku loptu svjetlosti kako leti u pravcu postrojenja. John Harrison još uvijek je zbunjen, jer ništa slično nije vidio u životu.

Susjeda koja je najbliža energetskom postrojenju, Dorothy Willows, tvrdi kako je vidjela žućkaste kugle u letu. Iako sama ne vjeruje u postojanje NLO-a, sigurna je kako su to bili objekti u niskom letu. Drugačiju boju objekata prijavio je lokalni dužnosnik Robert Palmer, prema njegovim navodima radilo se o narančastim svjetlima.

Gospođa Lesley Whittingham jedina je bila prisebna i, unatoč svojim poznim godinama, dograbila fotoaparat i snimila čudna svjetla na nebu. Bivši čelnik projekta koji se bavio NLO-ima u sklopu Ministarstva obrane, Nick Pope, sretan je što je došlo do incidenta jer vjeruje da ukoliko je stvarno došlo do kolizije NLP-a i vjetrenjače, moraju postojati neki fizički dokazi koje je moguće pronaći na polju vjetroturbina, što bi bio presedan u ovakvim incidentima.

Naravno, britanski tisak većinom se smije ideji da je netko proputovao stotine svjetlosnih godina i onda se sudario s turbinom vjetrenjače u nekoj engleskoj zabiti, no za sada treba ostaviti sve mogućnosti otvorenima. Udar groma i slične nevolje isključila je sama tvrtka Ecotricity tvrdeći da za tako nešto nema dokaza, pa treba pričekati policijsku istragu, kao i onu koju će provesti udruge koje se bave neobičnim pojavama.

09.01.2009. 10:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh