« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
WOW!!

NLO je razbio meteor nad Čeljabinskom?

Pomna analiza snimke pokazuje da je neki leteći objekt udario u meteor i razbio ga

NLO nakon razbijanja meteorita
NLO nakon razbijanja meteorita (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

Čeljabinsk tvornica

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

meteor

,

eksplozija meteora

Eksplozija meteorita nad Čeljabinskom je, izgleda, izazvana izvanzemaljskim utjecajem, kako se da zaključiti nakon pregleda ove snimke. Potencijalno zastrašujuća katastrofa spriječena je eksplozijom meteorita koju je, po svemu sudeći, izazvao NLO.

Jesu li izvanzemaljci stvarno intervenirali i spriječili golemo razaranje možda nikad nećemo saznati, no već i površan pogled na ovu snimku nedvojbeno pokazuje da je nešto pogodilo meteor i raznijelo ga u stotine komadića, izletjevši na drugoj strani.

NLO ili raketa, glavno je pitanje, no sudeći prema kretanju i tragovima na nebu (kojih nema), očito se ne radi o ljudskoj letjelici.

Pogledajte sami i usporedite s dosad objavljenim snimkama iste kamere, vidjet ćete da razlika na snimci nema ... :


 

 

Pomnije analize snimke meteorita koji su pali na Rusiju pokazuju da je veću katastrofu možda spriječio NLO.

 


Na snimci meteora, odnosno meteorita u padu prema Zemlji, vidi se i jedan objekt koji je navodno upravo razlog zbog kojeg se meteorit raspao u manje dijelove prije nego što je pao. 

Je li moguće da je za to zaslužna izvanzemaljska letjelica koja je u zadnji trenutak pucala na meteorit, kako tvrde neki zaljubljenici u izvanzemaljce? Neki čak sugeriraju da je riječ o izvanzemaljskom brodu koji se zabio u objekt i žrtvovao se kako bi spasio ljudske živote. 

S takvim sentimentom napravljen je i video o 'junačkom spašavanju' koji vam prenosimo pa u nastavku provjerite drži li ta ideja vodu:

 

18.02.2013. 15:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh