« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
SAVJETI

Njega kose ljeti - kako i što

Svako godišnje doba zahtijeva drugačiju njegu kose i kože, zbog čega je s vremena na vrijeme potrebno promijeniti rutinu njege

Ljeto je zahtjevno...
Ljeto je zahtjevno... (Arhiva)
Više o

kosa

,

njega kose

,

ljeto

Njega kose je podjednako važna kao i njega kože te se skoro i ne razlikuju. Za vrijeme toplih dana kosa je izložena različitim vremenskim utjecajima, dehidrataciji, uv zračenju i prekomjernom znojenju, a njenom zdravom izgledu najčešće utječemo odabirom krivih proizvoda za njegu.

Njega kose

Jedna od najčešćih grešaka u njezi kose za vrijeme ljetnih mjeseci je odabir teških proizvoda koji dodatno utječu na njen beživotan izgled. Znojenje je velik neprijatelj kože tjemena, a u kombinaciji s teškim proizvodima može dovesti do perutanja i iritacije tjemena.

Ali, postoje beauty trikovi koji vam mogu pomoći u njezi kose i njenom oporavku. Uz pomoć sljedećih trikova vaša kosa može izgledati sjajno i zdravo za vrijeme ljeta.

Prirodno ulje

Za početak je najbolje da počnete koristiti ulje koje će kosu štititi od prekomjernog isušivanja i koje će ju dubinski hidratizirati. Savjetuje se odabrati ulje koje je bogato vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama jer ćete tako sigurno spriječiti njeno oštećenje.

Sve savjete pročitajte na portalu zenskisvijet.com

16.08.2020. 12:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Cranberry
    16.08.2020. 14:50
    Najbolje kokosovo
  2. avatar
    armando
    16.08.2020. 18:21
    da jako lijepo miriši
  3. avatar
    Cranberry
    16.08.2020. 19:20
    Da jako lijepo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh